_MG_0972b

Enkhuizen

Container huren of afval komen storten?

REMONDIS Enkhuizen werkt op basis van flexibiliteit. Het motto is dan ook: ”u belt, en wij komen”. Tijd is geld en als geen ander begrijpen wij dat u als bedrijf uw werk niet wilt laten stagneren, doordat u uw afval niet kwijt kunt. Of het nu om plaatsen, afvoeren of legen van een afvalcontainer gaat, op onze snelle service kunt u rekenen. Echter, wij bieden niet alleen containers aan onze zakelijke cliënten; ook particulieren kunnen deze containers bij ons huren. Informeer eens naar de gunstige prijs.

Voor het legen van rolcontainers hanteren we een planning per werkgebied, waardoor u precies van tevoren weet waar u aan toe bent. Zo vindt u hier bijvoorbeeld nu al de planning van onze vuilniswagenroutes tijdens de feestdagen van 2016.
Daarnaast biedt REMONDIS Enkhuizen u de mogelijkheid om zelf uw afval bij ons te komen storten.
Meer informatie? Of wilt u een container huren? Neem dan contact met ons op. Tel: 0228 – 312 357

REMONDIS Enkhuizen is iedere werkdag open van 7:30 – 12:00 en 13:00 – 17:00 en op zaterdag van 8:00 – 12:00.

Klik hier voor een overzicht van de te huren container

Afvalsoorten

Er zijn vele verschillende soorten afval. REMONDIS Enkhuizen maakt daarbij dan ook onderscheid in de verschillende soorten afval. Omdat het verwerken van afval onze specialiteit is weten wij wel wat onder welke type afval valt. Om het voor u makkelijker te maken hebben wij daarom hieronder een overzicht gemaakt van de diverse soorten afval. Klik hier voor een overzicht met wat er wel en wat er niet onder valt.

– Hout
– Puin
– Grond
– Glas
– Bedrijfsafval
– Agrarisch
– Papier
– Vertrouwelijk papier
– Overige afvalsoorten (b.v. Isolatiemateriaal/Tempex, Folie, dakafval, enzovoort)
Mocht u er niet uitkomen. Geef ons dan gewoon even een belletje! Wij staan u graag te woord. Tel: 0228 – 312 357

 

Gemakbak

Gemak dient de mens.  Het afvoeren van afval kan een zware klus zijn. Zeker als men dit niet gewend is. Om deze klus lichter te maken heeft REMONDIS ENKHUIZEN voor u de gemakbak. Door beide openslaande deuren en de minimale vloerhoogte van 15 cm. wordt het u gemakkelijk gemaakt uw afval in de container te storten.
Vandaar: De gemakbak!

De gemakbak kunt u huren in de maten 3, 6, 12, 15 en 30 m3.

 

Overige diensten

 

Groenrecycling

Wij verlenen o.a. de volgende diensten:

  •  Inname groenafval
  •  Inname tuinafval
  •  Inname snoeihout
  •  Verkoop aan zowel bedrijven als particulieren

REMONDIS Groenrecycling neemt groen- en tuinafval in en verwerkt dit tot hoogwaardige producten zoals compost en zwarte grond.  Deze worden verkocht nadat ze gekeurd en geanalyseerd zijn volgens de geldende wettelijke maatstaven.

compost zwarte grond

REMONDIS Groenrecycling is iedere werkdag geopend van 7.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 16.30. Op zaterdag en zondag is het bedrijf gesloten.

U vindt onze groenrecycling aan:

De Houterweg 20
1616 LC Hoogkarspel
0228-543110

Zand- en tuingrond
REMONDIS Enkhuizen levert aan bedrijven en particulieren diverse soorten zand- en/of tuingrond.

Wij kunnen dit bij u komen brengen, maar u kunt ook zelf komen met een aanhanger. Grond is af te halen bij onze vestiging in Hoogkarspel, zand kunt u halen bij onze vestiging in Enkhuizen. Wilt u uw tuin ophogen, tuingrond verbeteren, oprijpad bestraten, paardenbak/-paddock aanleggen? Wij kunnen u de diverse benodigde grondsoorten leveren.