Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Actueel

Schone afvalinzameling in Waterland met duurzame auto's

REMONDIS nam onlangs twee duurzame vrachtwagens voor afvalinzameling in gebruik. Deze vervangen de Belgische (diesel) huurauto’s en worden in gemeente Waterland ingezet. Portefeuillehouder Astrid van de Weijenberg nam de bijbehorende “Oorkonde groen gas” in ontvangst van OrangeGas. De wagens rijden op groen gas. Ze zijn stil, schoon en vrijwel CO2- neutraal.   
meer


 

Aanpassing afvalstoffenbelasting 2019

Om de klimaatdoelstellingen van 2030 te behalen, werd tijdens de presentatie van het Belastingplan op Prinsjesdag een verhoging van de belasting op brandbaar en stortbaar afval voor volgend jaar aangekondigd. Deze maatregel kan effect hebben op uw tarief en daarom informeren wij u hierover. De te treffen maatregel beoogt de recycling van afvalstoffen zoveel mogelijk te stimuleren en het aanbieden van stortbaar of brandbaar afval te ontmoedigen. Verwacht wordt dat het belastingtarief van € 13,21 naar € 31,39 stijgt per 1.000 kg brandbaar of stortbaar afval en is mogelijk dus ook al per december van invloed op uw tarief. De definitieve beslissing hierover vanuit de Eerste- en Tweede kamer wordt eind december verwacht.

Lees meer

 


 • REMONDIS voor de derde maal supersponsor Bloemencorso Lichtenvoorde

  Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft REMONDIS zich als supersponsor verbonden aan het Lichtenvoordse Bloemencorso. Vorige week ondertekenden Dr. Andreas Krawczik (directeur REMONDIS Nederland) en Herman ter Haar (voorzitter Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde) het nieuwe sponsorcontract.
  Lees verder


Gerard Kuipers in BVOR-bestuur

Gerard Kuipers (57) is met instemming van de Algemene Ledenvergadering benoemd tot nieuw bestuurslid van de BVOR. Hij is directeur van Bruins en Kwast Biomass Management in Goor sinds het bedrijf in 2017 is overgenomen door Remondis.
Lees verder


REMONDIS Nederland neemt Milieuservice Hoeksche Waard in Strijen over.

REMONDIS heeft, met terugwerkende kracht per 1 januari 2018, branchegenoot Milieuservice Hoeksche Waard B.V. (MHW) uit Strijen overgenomen. MHW is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de inzameling en bewerking van alle mogelijk afvalstoffen. Hierbij staan passie en persoonlijke aandacht voor de klant voorop. Al sinds 1990 streeft MHW ernaar om afval als basis te laten dienen voor nieuwe eindproducten of als energiebron in te zetten.
Lees verder


Brand opslaghal Nijkerk

In de nacht van vrijdag op zaterdag woedde er brand op onze vestiging in Nijkerk. De opslaghal vatte om nog onbekende reden vlam. De brandweer werkte met man en macht, helaas is de hal totaal verwoest geraakt. Bij dit incident raakte gelukkig niemand gewond.
Lees meer


Overname Van der Linden Pomptechniek B.V. door REMONDIS

REMONDIS heeft branchegenoot Van der Linden Pomptechniek B.V. uit ’s-Hertogenbosch overgenomen. Van der Linden is toonaangevend als leverancier en installateur van pompinstallaties en telemetrie-oplossingen in de watersector. 
Lees verder


Huis-aan-huis-inzameling gemeente Waterland

Na een aanbestedingstraject heeft REMONDIS Nederland B.V. de huis-aan-huis-inzameling gegund gekregen voor de gemeente Waterland. Wij zullen deze dienstverlening met ingang van 1 januari 2018 uitvoeren.
Lees verder


Overname Pleuger Techniek B.V. door REMONDIS

REMONDIS heeft branchegenoot Pleuger Techniek B.V. overgenomen. Raymond Debrauwer, directeur van Pleuger, ziet de overname als een positieve ontwikkeling en blijft zijn werkzaamheden bij Pleuger voortzetten. 
Lees verder


REMONDIS neemt Facta Pomp- en Besturingstechniek over

REMONDIS is aan het groeien en heeft haar rioolactiviteiten verder uitgebreid door de overname van Facta Pomp- en Besturingstechniek uit Uitgeest. Dit onderdeel van Facta heeft 45 medewerkers en een omzet van € 8 mio en is gespecialiseerd in watermanagement.
Lees meer


REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. neemt De Nooij Pompinstallaties B.V. over.

REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. heeft De Nooij Pompinstallaties B.V. overgenomen. De Nooij Pompinstallaties richt zich op het efficiënt transporteren en behandelen van schoon water en afvalwater. De pompinstallateur is leverancier voor (semi-)overheidsinstanties en richt zich verder op recreatiebedrijven en de industrie.
Lees meer


REMONDIS Nederland mede-ondertekenaar van grondstoffenakkoord

In de keten spelen wij al jaren een vooraanstaande rol op het gebied wat nu circulaire economie wordt genoemd. De urgentie van het voorkomen van grondstoffenschaarste en het geschikt maken van gebruikte grondstoffen voor hergebruik staat bij REMONDIS hoog op de agenda en heeft bijzondere aandacht binnen alle geledingen van ons bedrijf in Nederland alsook onze bedrijven wereldwijd. Eén van de voorbeelden hiervan is onze koffiecapsule recycling in Lichtenvoorde.
Lees meer


REMONDIS Grobben neemt nieuw voertuig in gebruik

Afgelopen dinsdag heeft Remondis Grobben in Almelo een nieuw voertuig in REMONDIS huisstijl in ontvangst genomen. 
Lees meer 


Overname Bruins & Kwast Biomass Management door REMONDIS Nederland BV

Op 6 maart 2017 hebben REMONDIS Nederland BV en Bruins & Kwast Exploitatie BV overeenstemming bereikt over de verkoop van Groen Recycling Twente BV in Goor en RRT Betuwse Groen Recycling BV in Geldermalsen alsmede het bedrijfsterrein in Goor. De overgenomen activiteiten behelzen de inzameling en verwerking van groenafval, sloop en resthout, verwerking van RKG slib en een milieupark in Goor. 
Lees meer


Infra Relatiedagen in Hardenberg

Tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg op 7, 8 en 9 februari jl. werd de stand van REMONDIS Dusseldorp Rioolservice en FMH Pompservice druk bezocht. We kijken terug op drie mooie dagen waarop we veel klanten hebben mogen verwelkomen met een heerlijk kopje verse koffie.
Bekijk foto's


Nieuwe wagens voor REMONDIS

GeesinkNorba heeft voor Remondis Nederland drie nieuwe GPM IV achterladers mogen verzorgen. Deze GPM IV achterlader is voorzien van een 23 kuubs laadbak en een allround GEC belading waarmee diverse containers geledigd worden. De wagen wordt ingezet voor het inzamelen van bedrijfsafval in de regio Ermelo. Voor het chassis heeft Remondis gekozen voor een DAF CF FAN. 30 januari 201
Bekijk foto's


Nieuw voertuig in ontvangst genomen

Lichtenvoorde - Afgelopen donderdag heeft regio Lichtenvoorde een nieuw voertuig in REMONDIS huisstijl in ontvangst genomen. Het gaat om een DAF 330 PK, Euro 6 voertuig met een Geesinknorba GPM IV achterlader opbouw. 21 december 2016
Bekijk foto's 


Overname FMH Pompservice door REMONDIS Dusseldorp Rioolservice

LICHTENVOORDE - REMONDIS Dusseldorp Rioolservice heeft FMH Pompservice overgenomen. FMH Pompservice B.V. is een specialist in service, montage, onderhoud, renovatie, modificatie en nieuwbouw van rioolgemalen en pompinstallaties in Holten. Eigenaren Fons en Nicole Morsink, die geen opvolger hadden, zijn blij met de overname: Lees meer


Juridisch fusie met REMONDIS Dusseldorp B.V.

Dusseldorp Inzameling en Recycling B.V. wordt REMONDIS Dusseldorp B.V.  
Vanaf november 2015 maakt het bedrijf deel uit van REMONDIS Nederland B.V. Met ingang van 1 januari jl. is ook de naam REMONDIS in de bedrijfsnaam geïntegreerd en heet het REMONDIS Dusseldorp. Lees meer


Een nieuwe naam voor vertrouwde kwaliteit

REMONDIS Dusseldorp - Afgelopen weken werden de eerste witgespoten trucks aan ons afgeleverd. Dusseldorp heet vanaf nu REMONDIS Dusseldorp. Als onderdeel van REMONDIS Nederland leveren we u de beste kwaliteit en service in inzameling, recycling en rioolservice. Precies zoals u gewend bent! En de nieuwe kleur is wit! Lees meer


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG