Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Bedrijfsafval afvoeren

Samen met u inventariseren we de vrijkomende afvalstromen van uw organisatie en stellen we een praktisch afvalplan op voor een duurzame afvalinzameling. Schakelt u ons in aan het begin van de keten, dan kunnen we u adviseren over de samenstelling van uw bedrijfsafval en de wijze van aanlevering bij ons. Dat werkt niet alleen kostenbesparend, u voldoet ook aan de verplichtingen die de milieuwetgeving aan uw organisatie oplegt. Zo heeft u geen omkijken naar het afvoeren van uw afval!

REMONDIS Nederland lost graag uw afvalvraagstuk op. Bel 0900-0955 of vul het digitale antwoordformulier in voor een advies op maat. 


Totaalpartner afvalverwerking bedrijven

Of het nu gaat om grote of kleine hoeveelheden afvalstoffen, REMONDIS Nederland biedt u de beste oplossing voor elke afvalstroom. Onze adviseurs hebben een uitgebreide kennis en expertise van afvalstoffen binnen uw onderneming, afvalverwerking en recycling en adviseren u over efficiënte, brongescheiden inzamelmogelijkheden. Zij helpen u met duurzame en kostenefficiënte oplossingen, afgestemd op uw bedrijfsproces. Indien gewenst, kunt u gebruikmaken van managementinformatie en data voor MVO-rapportages.

Maak kennis met onze adviseurs tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Zij vertellen u graag meer over het scheiden van afval, containersoorten en brancheconcepten.     

Bedrijfsafval

 • Onder bedrijfsafval wordt al het afval verstaan dat vrijkomt bij bedrijven. Het gaat hierbij doorgaans om een grote verscheidenheid aan afvalstoffen, waarvan een groot deel gerecycled kan worden. REMONDIS kan alles op dit terrein voor u regelen en verzorgen, zodat u nauwelijks omkijken heeft naar uw bedrijfsafval.


 • Afvalsoorten

  REMONDIS biedt een totaalpakket aan inzameling van veel verschillende afvalsoorten. Hieronder treft u een afvalstromen die we onder andere inzamelen.

  Staat uw afvalstroom er niet bij?
  Neem dan contact op met ons om de mogelijheden te bespreken via 0900-0955 of maak gebruik van het contactformulier.

 • Afvalbrengpunt

  Zorgvuldig sorteren van het afval is een essentiële voorwaarde voor goed hergebruik en recycling. Op de reststoffencentra van REMONDIS Nederland kunt u afval komen brengen. Ook komen onze inzamelvoertuigen op deze locaties om afval te lossen. Vanuit de reststoffencentra bewerken we het afval zelf of brengen we het verder naar de onze eigen eindverwerkers of richting derden. Bekijk welk reststoffencentrum bij u in de buurt zit.  

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG