Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

 • Containers voor verschillende afvalsoorten

  Papier en karton, folie, gevaarlijk afval, restafval? Verschillende bedrijven, verschillende afvalsoorten en verschillende hoeveelheden afval vragen om een breed pakket aan containersoorten. Voor elke branche en alle inzamelmiddelen heeft REMONDIS Nederland de juiste afvalcontainers. Heeft uw bedrijf meerdere afvalstromen? Dan inventariseren wij deze zodat u een advies op maat krijgt met de meest praktische en voordeligste oplossingen. Ook kunt u gebruikmaken van onze specialistische branchepakketten. Een efficiënte, gescheiden verwerking van afvalstoffen draagt bij aan een schoner milieu. Scheiden aan de bron levert u bovendien een aanzienlijke besparing op. 

 • Afvalcontainers

  Van rol- en perscontainers, ondergrondse inzamelsystemen, glascontainers, bouwafvalcontainers tot een compleet emballageprogramma voor gevaarlijk afval, het containerprogramma van REMONDIS Nederland is gevarieerd. Maat, inhoud en type van de afvalcontainers, de plaatsing en lediging, we stemmen alles af op uw wensen en situatie. U kunt rekenen op snelheid, een correcte werkwijze en permanente controle op het nakomen van de afspraken. We halen de containers bij u op en brengen deze naar de juiste verwerkingsinstallaties. Recycling van de afvalstoffen is hierbij het uitgangspunt. 

Advies containers

De specialisten van REMONDIS Nederland adviseren u graag over de meest efficiënte en passende containers voor uw bedrijfssituatie. In een persoonlijk gesprek gaan zij samen met u op zoek naar mogelijkheden. U kunt rekenen op afvaladvies op maat en desgewenst ondersteuning met managementrapportages voor scheidingsresultaten en overzichten per locatie. REMONDIS Nederland neemt uw afvalzorgen uit handen! Bel voor een advies over containers 0900-0955 of gebruik het contactformulier.

REMONDIS Nederland


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG