Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Accountmanager Pomptechniek - 's-Hertogenbosch

Door de groei van de organisatie en ter versterking van onze afdeling Verkoop, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Accountmanager. Een commercieel, technisch en gedreven persoon die naast relatiebeheer zich vooral richt op resultaatgerichte acquisitie.

Wat doet een Accountmanager bij Van der Linden Pomptechniek?
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het commerciële beleid van het bedrijf. Dit betekent dat je verder bouwt aan ons unieke concept en hiermee nieuwe opdrachtgevers binnen haalt om de groeiambitie te realiseren. Je signaleert en analyseert marktontwikkelingen en stelt in overleg met de directie verkoopstrategieën op. Hierin weet je de balans te vinden tussen new business en relatiemanagement bij (potentiële) klanten zoals: ingenieursbureaus, gemeenten, waterschappen en aannemers. Als gesprekspartner ben je betrokken bij het ontwerp & advies van elektromechanische projecten en onze producten op het gebied van pompinstallaties en telemetriesystemen. 

Als Accountmanager geef jij onze opdrachtgevers de zekerheid dat je hun uitdagingen en behoeften begrijpt en dat Van der Linden Pomptechniek hierin dé dedicated partner is. Hierdoor kan je goed inschatten wat de beste manier is om onze diensten in te zetten. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de gemaakte werkafspraken met de opdrachtgevers worden nageleefd. Door jullie inzet zorg je ervoor dat er een onderscheidende en waardevolle klantrelatie wordt opgebouwd en uitgebouwd. Verder ben je verantwoordelijk voor het:

 • verkopen van onze onderscheidende dienstverlening en onze kennis en ervaring;
 • continu binden van nieuwe opdrachtgevers uit de regio;
 • bewaken van de tevredenheid van jouw klanten;
 • bewust inspelen op afgesproken KPI’s als omzet- & margegroei en klanttevredenheid.

Jouw talent
Wij zijn op zoek naar een commercieel ingestelde persoon die goed kan organiseren, zich flexibel kan opstellen en communicatief vaardig is. Naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel ben je een echte teamspeler, een goede luisteraar en oprecht geïnteresseerd in de klant zodat je er alles aan doet om de behoefte van de klant in te vullen. Verder ben jij in het bezit van een:

 • MBO+ / HBO diploma met een commercieel/technische achtergrond;
 • gedegen track record binnen de branche of zakelijke dienstverlening;
 • rijbewijs B;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord als geschrift; Duits en Engels is een pre;
 • de volgende competenties: je deinst niet terug voor acquisitie, je haalt energie uit relatiebeheer en bent een sterke gesprekspartner.

Wij bieden
Je kunt bij ons een inspirerende en informele werkomgeving verwachten in een project georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Ons bedrijf bied je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden aangevuld met een auto, laptop, mobiele telefoon.

Bedrijfsomschrijving
Van der Linden Pomptechniek B.V. gevestigd in ’s-Hertogenbosch, opgericht in 1982 en onderdeel van REMONDIS Nederland, is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Met circa 35 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse en Belgische markt. Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, bieden wij de opdrachtgever een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen en onze opdrachtgevers, staat garant voor oplossingen op maat. Om een goed beeld te krijgen van de projecten die we realiseren, kun je onze website bezoeken: http://www.lindenpomptechniek.nl/

Interesse of meer informatie?
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie? Bel dan met de heer Frank Megens, bereikbaar via het telefoonnummer (073)-6219172. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG