Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Allround Marketing Medewerker - Lichtenvoorde

Ter versterking van onze Marketingafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste allround marketingmedewerker met een grote passie voor digitale marketing, die ervoor gaat zorgen dat al onze marketingactiviteiten gestructureerd, planmatig en enthousiast worden uitgevoerd. Je bent in staat REMONDIS nog beter te profileren binnen de afvalinzameling, afvalverwerking en recycling sector.  

De Functie
Je bent mede verantwoordelijk voor het professionaliseren van de online en offline marketing activiteiten en geeft invulling aan het begrip online marketing. Binnen deze rol ben je bezig met het onderhouden van de verschillende websites en de diverse social-media platforms in samenwerking met een online marketingbureau. Kortom, je bent een kennisbron voor ons bedrijf en voor jouw collega’s als het gaat over online marketing en alles wat daarbij komt kijken. Overige werkzaamheden zijn het:

 • uitzetten van acties naar bureaus en het begeleiden van het proces bij het maken van communicatiemiddelen;
 • ondersteunen van het verkoopteam en vestigingsleiders;
 • organiseren van events en bijeenkomsten;
 • vormgeven aan REMONDIS Nederland uniforme marketing processen en procedures. 

Wij vragen
Naast een afgeronde HBO opleiding richting Marketing & Communicatie, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of vergelijkbare studie, heb je enkele jaren ervaring met zowel offline als online marketing en het werken met social media. Je kent alle ins-and-outs van Google Adwords, Google Analytics, SEO en SEA en bent een enthousiaste persoon die zelfstandig en gestructureerd werkt. Daarnaast herken jij je in de volgende punten:

 • kennis van een gangbaar CMS (wijzigingen aanbrengen op landingspagina’s om zo de conversatieratio te verbeteren) is een pré;
 • ervaring met opmaak programma’s zoals Adobe Indesign is een pré;
 • communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift. Duits is een grote pré;
 • je bent een teamspeler die het leuk vindt om up-to-date te blijven in de snelle online wereld en nieuwe mogelijkheden te gebruiken in je dagelijkse werk;
 • je schrikt niet van werken onder druk, je bent flexibel en kunt omgaan met veranderingen;
 • woorden die jouw persoonlijkheid omschrijving zijn: initiatiefrijk, overtuigingskracht, doelgericht,  analytisch, gestructureerd, nuchter en hands-on. 

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Wat je verder kunt verwachten is:

 • een prettige werksfeer in een dynamische werkomgeving;
 • marktconform salaris;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
 • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Organisatie
REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, recycling en rioolservice. Vanuit 26 vestigingen in Nederland werken momenteel ca. 1.000 medewerkers. De centrale marketingafdeling voor REMONDIS Nederland is gesitueerd in Lichtenvoorde en ondersteunt alle bedrijfsonderdelen. Samen met een ervaren marketing collega ben je verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten in Nederland.

Interesse of meer informatie
Tijdens kantooruren kun je contact opnemen met Joris Kolkman op telefoonnummer 06-12 24 36 63. Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG