Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Belader - Amsterdam/Waterland/Landsmeer

Wij zoeken een leuke en gemotiveerde collega die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?
Als belader assisteer je de chauffeur bij de afvalinzameling van huishoudelijk afval in de gemeentes Waterland en Landsmeer. Je werkt in een klein team met een chauffeur en/of belader. Samenwerken is een vereiste. Je geeft aanwijzingen bij het manoeuvreren van het voertuig door de woonwijk. 

Voor deze functie zoeken we een aanpakker. Je vindt het leuk om samen te werken en klanten tevreden te houden. De waardering van klanten krijg je terug!

Wij vragen:
Je hebt een afgeronde VMBO opleiding en bent minimaal 18 jaar. Verder ben je flexibel, representatief en communicatief vaardig. Het liefst ben je woonachtig in de werkomgeving.

Wij bieden:
- Direct een contract bij REMONDIS
- Een baan in een dynamische en toekomstgerichte werkomgeving met een prettige werksfeer
- Salaris conform functiegroep B en uitbetaling van overuren conform CAO beroepsgoederenvervoer
- 25 vakantiedagen en 3,5 ADV dagen
- De mogelijkheid om je groot rijbewijs te halen en je te ontwikkelen tot chauffeur

Bedrijfsomschrijving:
REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei.

Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 23 vestigingen in Nederland werken momenteel 660 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.  
www.remondisnederland.nl

Geïnteresseerd?
Ben je op zoek naar een baan met vooruitzicht en zekerheid, stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteer@remondis.nl of bel voor meer informatie 0228 - 31 23 57 en vraag naar Hylke de Wit.

 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG