Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Calculator / Engineer - Eindhoven

Als Calculator / Engineer bij Pleuger Water Solutions in Eindhoven ben je dagelijks bezig met watermanagement vraagstukken. Samen met je collega’s ontwerp, ontwikkel en onderhoud je pompinstallaties binnen het afvalwater. 

De functie
Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het maken van een correcte calculatie van de kosten, het inschatten van de risico’s binnen projecten en verzorg je de inschrijving op aanbestedingen. Dit voor de aanleg, het onderhoud en de renovatie van gemalen voor o.a. gemeentes en waterschappen. Je bent bezig met engineering bij pompselectie, opnames en advisering richting klanten en je beoordeelt een aanvraag op geschiktheid (kunnen wij voldoen aan de vraag). Verdere taken zijn het:

 • vertalen van de aanvraag in een technische ontwerp;
 • uitbrengen en opvolgen van offertes op basis van klantwensen en in contact treden met de klant bij onduidelijkheid van de aanvraag;
 • maken van kostencalculaties van de projecten en het inschatten van risico’s;
 • verzorgen van inschrijvingen op de aanbestedingen;
 • aanvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemers. 

Jouw profiel
Wij zoeken een techneut met een flexibele, enthousiaste en innovatieve instelling. Je bent een prettige collega die zowel zelfstandig als in een team uitstekend kan functioneren. Naast nauwkeurigheid, technische vaardigheden en de bereidheid om trainingen/cursussen te volgen voor eigen ontwikkeling ben je in het bezit van:

 • minimaal MBO niveau 4 diploma richting opleidingen zoals Elektrotechniek, Civiele techniek, Werktuigbouwkunde of aanverwante richtingen;
 • goede vaardigheden met Ms Office, met name Excel;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. Pleuger Water Solutions bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf. 

Bedrijfsomschrijving
Pleuger Water Solutions is onderdeel van REMONDIS. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Pleuger Water Solutions draait om pompen. We zijn vanuit Eindhoven al meer dan 50 jaar actief in verschillende sectoren, zoals de offshore industrie, de drinkwatermarkt en bij gemeentes en waterschappen.

Interesse of meer informatie:
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie? Bel dan met Raymond Debrauwer, bereikbaar via het telefoonnummer 06 25 59 83 50. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar solliciteer@remondis.nl.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG