Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Calculator / Engineer - Uitgeest

Als Engineer / Calculator bij REMONDIS in Uitgeest ben je dagelijks bezig met elektrotechnisch gerelateerde watermanagement vraagstukken. Samen met je team ontwerp en ontwikkel je schakelpanelen voor pompinstallaties, drukrioolnetwerken en industriële toepassingen.

De functie
Wij bieden een afwisselende baan binnen een professioneel team waarbij je mede verantwoordelijk bent voor de engineering van elektrische installaties. Je bent bezig met het opstellen, uitwerken en bewaken van technische documenten. Denk hierbij aan adviseren, calculeren, maken van offertes en tekenen van elektrische schema’s. Als partner van waterschappen, gemeenten, grond- weg- en waterbouw en industriële klanten zorg je voor maatwerkoplossingen. Dagelijkse taken zijn het: ontwerpen en calculeren van schakelpanelen en -kasten, vervaardigen van technische tekeningen, toetsen of het ontwerp voldoet aan bestek, regelgeving & keuringseisen en maken van een offerte met eventueel meer- en minderwerk opties.

Jouw profiel
Wij zoeken een techneut met een flexibele, nuchtere, enthousiaste en innovatieve instelling. Je bent creatief in het aandragen van oplossingen en weet dit om te zetten in een concreet uitvoeringsconcept. Daarnaast ben je een prettige collega die zowel zelfstandig als in een team uitstekend kan functioneren. Verder ben je in het bezit van:

 • een MBO diploma Elektrotechniek;
 • minimaal twee jaar relevante werkervaring;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • kennis van software pakketten zoals; Ms Office, AutoCAD;
 • ervaring met pakketten als Exact, 4PS, ENK, E-Plan, Inventor of Fusion is een pre.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Rioolservice West B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Metalektro CAO en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Bedrijfsomschrijving
Watermanagement is ons expertisegebied. REMONDIS Rioolservice West B.V. ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt pompinstallaties en besturingspanelen. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van gemalen, vrijvervalstelsels en drukrioolnetwerken bieden wij gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven een zeer compleet dienstenpakket. Wij behoren tot de REMONDIS-Groep, wereldwijd één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, service en water. Innovatieve diensten en producten voor een schoon milieu en een leefbare toekomst staan centraal in onze ondernemersfilosofie. 

Interesse of meer informatie?
Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.remondisnederland.nl/uitgeest Ook kun je contact opnemen met Ron Engelmoer op telefoonnummer 0251 - 295734.. Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG