Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Chauffeur Gevaarlijk Afval

Voor REMONDIS Dusseldorp Gevaarlijk Afval, vestiging Amersfoort, zijn wij op zoek naar een chauffeur gevaarlijk afval.

De voornaamste taken
Als chauffeur gevaarlijk afval ben je verantwoordelijk voor het inzamelen en vervoeren van (klein) gevaarlijk (chemisch) afval met behulp van een speciaal ingerichte vrachtwagen. 
Daarnaast wordt je ingezet voor de levering van schoonwater en het ophalen van verontreinigt afvalwater bij screening units.

Wij vragen
dat je een opleiding hebt genoten op LBO / MBO – niveau. Je bent minimaal in het bezit van rijbewijs CE inclusief de code 95. Bij voorkeur ben je in het bezit van het ADR certificaat, zo niet dan zal deze op korte termijn worden aangeboden. Je beschikt over een goed ontwikkelt gevoel voor veilig werken. Je werkt systematisch en ordelijk.

Verder ben je bereid om aanvullende opleidingen te volgen om zo je professionaliteit op peil te houden en waar mogelijk verder uit te bouwen om daarmee tevens je inzetbaarheid te vergroten. Je herkent jezelf in de volgende persoonskenmerken; zelfstandig, flexibel, gemotiveerd, communicatief vaardig, klantgericht en representatief.

REMONDIS leeft de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer na. 

Interesse:
Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.remondisnederland.nl/overons. Ook kun je contact opnemen met Kees Haanskorf of Arie Visser (planner) op telefoonnummer 0544 - 39 55 55.

Bij interesse verzoeken wij je je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG

20 / 24