Button für Menü
REMONDIS Nederland BV
 • vrachtauto vrachtwagen bestuurder magazijn stukgoed bakwagen OWS

Chauffeur gevaarlijk afval - depotmedewerker

Voor REMONDIS Dusseldorp Gevaarlijk Afval, vestiging Lichtenvoorde, zijn wij op zoek naar een allround chauffeur gevaarlijk afval / depotmedewerker.

De voornaamste taken
Als allround chauffeur gevaarlijk afval - depotmedewerker houd je van afwisseling in diverse werkzaamheden. Je bestuurt en bedient diverse voertuigen voor het inzamelen en vervoeren van gevaarlijke afvalstoffen. Je rijdt verschillende routes en je komt bij uiteenlopende klanten. Hierbij kun je denken aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.
Daarnaast draag je zorg voor het lossen en verpakken van (gevaarlijke) afvalstoffen, het verzendklaar en voor de eindverwerker aanvaardbaar maken. Je rijdt met de heftruck tussen locaties binnen het depot, laadt en lost vrachtwagens. Je rapporteert onregelmatigheden en/of afwijkingen bij je leidinggevende.

Wij vragen
dat je een opleiding hebt genoten op LBO / MBO – niveau. Je bent minimaal in het bezit van rijbewijs CE inclusief de code 95, ADR en een heftruckcertificaat. Overnachtingen behoort tot de mogelijkheden. Je beschikt over een goed ontwikkelt gevoel voor veilig werken. Je werkt systematisch en ordelijk. Verder ben je bereid om aanvullende opleidingen te volgen om zo je professionaliteit op peil te houden en waar mogelijk verder uit te bouwen om daarmee tevens je inzetbaarheid te vergroten. Je herkent jezelf in de volgende persoonskenmerken; zelfstandig, flexibel, gemotiveerd, communicatief vaardig en representatief.

REMONDIS leeft de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer na. 

Interesse:
Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.remondisnederland.nl/overons. Ook kun je contact opnemen met Teunis Weijdijk (directeur) op telefoonnummer 0544 - 39 55 55.

Bij interesse verzoeken wij je je motivatiebrief en CV te sturen via het online sollicitatieformulier.

REMONDIS Nederland // Een onderneming van de REMONDIS Groep


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2017 REMONDIS SE & Co. KG

10 / 22