Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Depotmedewerker - Gevaarlijk afval

REMONDIS Dusseldorp Gevaarlijk Afval B.V. houdt zich bezig met het inzamelen en verwerken van gevaarlijk afval zoals verfafval, afgewerkte olie, batterijen, accu’s, bestrijdingsmiddelen en (minerale) oliehoudende afvalstoffen. En dat doen we veilig, verantwoord en efficient.

Voor onze vestiging in Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een vitale depotmedewerker.

De functie
Als depotmedewerker draag je zorg voor het lossen en verpakken van gevaarlijke afvalstoffen, het verzendklaar en voor de eindverwerker aanvaardbaar maken. Je rijdt met de heftruck tussen locaties binnen het depot en laadt en lost vrachtwagens. Naast de logistieke processen is het essentieel om afwijkingen en onregelmatigheden te rapporteren.

Wij bieden
een actieve en uitdagende functie binnen een informele organisatie, met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform en gebaseerd op kennis en ervaring. REMONDIS Dusseldorp Gevaarlijk Afval B.V. leeft de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer na.

Wij vragen
dat je beschikt over kennis en/of opleiding op MBO 2 niveau op logisitiek gebied. Een geldig heftruck certificaat is een pré, alsmede een VCA basisveiligheidscerticaat en een ADR certificaat.

Interesse
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Kirill Starostenko (vestigingsleider) op telefoonnummer 06-13240202 of stuur je CV en motivatiebrief naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG

11 / 22