Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Directiesecretaresse - Lichtenvoorde

Voor REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V., vestiging Lichtenvoorde, zijn wij op zoek naar een directiesecretaresse (32 tot 40 uur).

De voornaamste taken
Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op secretarieel en organisatorisch gebied voor het kantoor. Je werkt ideeën/acties/taken/presentaties zelfstandig en proactief uit. Je bewaakt en beheert zeer nauwkeurig de directieagenda, alsmede interne- en externe actiepunten. Je bereidt vergaderingen voor en legt stukken tijdig klaar. Je zorgt zelfstandig voor het opstellen van correspondentie, verslagen en memo’s.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de directie, je ontvangt en screent inkomende telefoongesprekken en handelt deze waar mogelijk zelfstandig af. Je archiveert directiestukken en je verzorgt de inkoop van kantoorartikelen en drukwerk.

Wij vragen
dat een servicegerichte instelling een tweede natuur voor je is. De omgang met mensen gaat je gemakkelijk af. Je beschikt over organisatorisch vermogen, je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Verder zijn de volgende competenties je niet vreemd: nauwkeurig, zelfstandig, proactief, positief en klantgericht. Tot slot ben je in staat prioriteiten te stellen en kun je hoofd- van bijzaken onderscheiden.

Voor het optimaal vervullen van deze functie beschik je over een afgeronde opleiding tot Directiesecretaresse MBO+/HBO niveau. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift. Een uitgebreide kennis van MS Outlook, Word en Excel is een vereiste.

Interesse?
Meer informatie kun je verkrijgen bij Björn Wolters (directeur), op telefoonnummer 06- 10 08 08 49.
Bij interesse kun je je sollicitatie sturen naar solliciteer@remondis.nl


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG

05 / 22