Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

HR Business Partner - Lichtenvoorde

Door de sterke groei in zowel bedrijfsgrootte als complexiteit van het werk zijn wij voor ons hoofdkantoor in Lichtenvoorde op zoek naar een HR Business Partner. Binnen deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor alle Human Resource Managementtaken van een van onze bedrijfsonderdelen. 

De functie

Als HR Business Partner maak je deel uit van een gedreven team van in totaal vier personen die rapporteert aan de HR Manager. Dit team is verantwoordelijk voor alle HR-werkzaamheden voor circa 1.000 medewerkers, verdeeld over 26 vestigingen in het land. REMONDIS groeit mede door overnames. Dit betekent onder andere het begeleiden van harmonisatie- en integratietrajecten van employee benefits, het HR-beleid en het HR instrumentarium. Momenteel speelt ook het verder standaardiseren en automatiseren van de administratieve processen een belangrijke rol. Dit betekent een functie die in het begin ook operationele werkzaamheden met zich meebrengt, maar wel vanaf de start vaardigheden vraagt om HR naar een hoger plan te tillen.

Je bent verantwoordelijk voor een van de bedrijfsonderdelen waarin je de directie en het lijnmanagement adviseert en faciliteert bij de uitvoering en toepassing van het HR-beleid. Door de continu veranderende omgeving ben je in staat dit beleid ook door te kunnen ontwikkelen. Om deze kar te kunnen trekken zoeken wij een ervaren Business Partner met uitstekende kennis van arbeidsrecht & employee benefits, ervaring binnen een commerciële omgeving en een goede organisatie sensitiviteit. Overige verantwoordelijkheidsgebieden zijn: de waarborging van een goede uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter als casemanager; zorgdragen voor een goede HR administratie en het signaleren van HR gerelateerde problemen in de operatie.

Wij vragen
Naast een afgeronde HBO/ WO opleiding op het gebied van Human Resource Management, Bedrijfskunde, Arbeidsrecht of vergelijkbare studie heb je minimaal tien jaar ervaring binnen een grotere organisatie uit het bedrijfsleven. Je bent een stevige en prettige gesprekspartner voor alle lagen van de organisatie en beschikt verder over:

 • actuele kennis van de benoemde HR thema’s (ervaring met de CAO Beroepsgoederenvervoer en/of CAO Metalektro is een pré);
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord als geschrift; Duits en Engels is een pré;
 • kennis en ervaring met MS office en HRM software (AFAS);
 • organisatorische vaardigheden om zowel de grote lijnen als de details niet uit het oog te verliezen;
 • de juiste overtuigingskracht om in staat te zijn veranderingen te begeleiden en af te ronden;
 • competenties zoals; open houding, enthousiaste uitstraling, integere persoonlijkheid en het kunnen creëren van draagvlak.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Samen met het HR Team ben je verantwoordelijk voor het invulling geven aan goed werkgeverschap binnen een continu veranderende omgeving. Wat je verder kunt verwachten is:

 • een prettige werksfeer in een dynamische werkomgeving;
 • marktconform salaris;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
 • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Organisatie en de HR afdeling
REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, recycling en rioolservice. De centrale HR-afdeling is gesitueerd in het hoofdkantoor van REMONDIS Nederland te Lichtenvoorde en ondersteunt alle Nederlandse bedrijfsonderdelen. De afdeling houdt zich bezig met Recruitment, HR-administratie (employee benefits en payroll), Arbeidsrecht en het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, HR-instrumenten en het begeleiden van verander- en harmonisatietrajecten.

Interesse of meer informatie
Tijdens kantooruren kun je contact opnemen met Joris Kolkman op telefoonnummer 06-12 24 36 63. Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG