Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Inspectiemonteur Buitendienst - Uitgeest

Ben jij bekend met inspectiewerkzaamheden voor de Pomp- en Besturingstechniek? REMONDIS in Uitgeest is op zoek naar een Inspectiemonteur Buitendienst die zelfstandige inspecties uitvoert op locatie.

De functie
Als Inspectiemonteur ben je bij klanten op locatie bezig met inspectiewerkzaamheden van onze installaties. Naast het onderhoudswerk is het rapporteren een essentieel onderdeel, het opstellen van een rapportage vormt immers het fundament voor het advies richting onze opdrachtgevers. Je bent veelal zelfstandig werkzaam in de buitenlucht binnen een gedreven en flexibelinzetbaar team bestaande uit meerdere servicemonteurs. Je streeft naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en stemt werkzaamheden en eventuele afwijkingen op locatie af met collega’s op kantoor. De Inspectiemonteur is een persoon die zowel de ervaring als het zelfvertrouwen heeft om zelfstandig te inspecteren, diagnoses te stellen en zo nodig storingen te verhelpen. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het:

 • inspecteren van o.a. de pomp, aardlek, besturing, isolatieweerstand, stromen (d.m.v. ampèremeter), mantelbuis, storingslamp, geleidesysteem, leidingwerk;
 • informeren en afstemmen van de voortang met opdrachtgever, leidinggevende en/of projectleider;
 • reinigen van de installatie en visueel controleren van de staat van de besturingskast;
 • administratief vastleggen van de werkzaamheden en noteren van besturingsgegevens;
 • meedraaien in de consignatiedienst.

Jouw profiel
Wij zoeken een praktische service- / onderhoudsmonteur, die affiniteit heeft met Pomp en Besturingstechniek. Belangrijk hierbij is kennis van en ervaring met het uitvoeren van inspecties, het lezen van technische tekeningen en het opstellen van rapportages. Los van zelfstandig kunnen werken ben je flexibel, klantgericht, nuchter, enthousiast en hebt een innovatieve instelling. Verder herken jij je in de volgende punten:

 • MBO 2 werk en denk niveau;
 • affiniteit met de Pomp en Besturingstechniek;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • in het bezit van een VCA en rijbewijs B/ BE;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord als geschrift.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Rioolservice West B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Metalektro CAO. Binnen een hecht team van professionele collega’s krijg je een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. 

Bedrijfsomschrijving
Watermanagement is ons expertisegebied. REMONDIS Rioolservice West B.V. ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt pompinstallaties en besturingspanelen. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van gemalen, vrijvervalstelsels en drukrioolnetwerken bieden wij gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven een zeer compleet dienstenpakket.

Interesse
Meer informatie kun je tijdens kantooruren verkrijgen bij Tom Kort (Coördinator Preventief Onderhoud) op telefoonnummer 0251 - 295 744.  Bij interesse verzoeken wij je je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG