Button für Menü
REMONDIS Nederland BV
 • Verkoper buitendienst Commercieel Commerciele Sales

(Junior) Accountmanager - Gevaarlijk Afval (regio Oost/Midden Nederland)

De afvalmarkt blijft in beweging. Bewegen betekent ontwikkelen, innoveren, investeren en benutten van kansen. Wij zoeken voor de regio oost en midden Nederland een junior accountmanager die ons gaat helpen groeien in deze dynamisch markt.

Je kunt van ons verwachten:
een zelfstandige specialistische verkoopfunctie met een prettige, open en collegiale werksfeer in een gezond en resultaatgericht bedrijf. Binnen het bedrijf heerst een no-nonsense mentaliteit met hoge veiligheidseisen die ook goed bij onze klantgroep past.

Wat vragen wij:
een commerciële, dienstverlenende en resultaatgerichte acquisitie instelling. Ambitie om je tot gevaarlijk afval specialist te ontwikkelen. Je beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau. Enige chemische kennis is een pré. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat prioriteiten te stellen. Verkopen is je vak!

Werkzaamheden:
deze verantwoordelijke en zelfstandige functie ben jij veelal onderweg naar klanten. Jij bent met jouw verkoopvaardigheden, enthousiasme en doorzettingsvermogen in staat ons klantenbestand uit te breiden en deinst niet terug voor onze ambitieuze doelstellingen.
Naast het acquireren van nieuwe klanten, weet jij bestaande klanten te behouden en langdurige relaties op te bouwen. Je werkt nauw samen met de commerciële binnendienst.

Interesse:
Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.remondisnederland.nl/overons. Ook kun je contact opnemen met Teunis Weijdijk (directeur) op telefoonnummer 0544 - 39 55 55.

Bij interesse verzoeken wij je je motivatiebrief en CV te sturen via het online sollicitatieformulier.

REMONDIS Nederland // Een onderneming van de REMONDIS Groep


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2017 REMONDIS SE & Co. KG

06 / 20