Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Junior Proces Coördinator - Ede

Kun jij snel schakelen, coördineren en in contact staan met verschillende afdelingen tegelijkertijd? Weet jij processen te optimaliseren en de meeste effectieve planning te maken voor ons recycleproces gericht op papier, karton en plastic? Dan is de rol van Junior Proces Coördinator wat voor jou.

Voor REMONDIS-vestiging Ede zijn wij op zoek naar een gedreven Junior Proces Coördinator. In deze functie word jij klaargestoomd om operationeel verantwoordelijk te worden voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van het inzamel- en recycleproces. Je draagt zorg voor een optimale inzet van het team en het beschikbare materieel. Verder ben je de verbindende schakel tussen onze klanten, chauffeurs en onze interne organisatie. Een drukke, zelfstandige baan waarbij je samen met collega’s de dagelijkse werkzaamheden optimaal organiseert en de werkzaamheden moeiteloos van elkaar kunt overnemen. 

De functie
Als Junior Proces Coördinator ben je verantwoordelijk voor het maken, wijzigen en tussentijds bijsturen van de logistieke processen en planning van o.a. het wagenpark. Hierbij hou je rekening met; afspraken met klanten, kosten en andere externe factoren. Verder zal je stap voor stap de volgende verantwoordelijkheden krijgen:

 • in ontvangst nemen van opdrachten en deze verwerken;
 • inventariseren van de beschikbaarheid van mensen, materieel en tijd voor de uitvoering van werkzaamheden;
 • opstellen van  een doelmatige en efficiënte planning, rekening houdend met de wet- en regelgeving;
 • waken over kwaliteit, ARBO en milieu;
 • geven van positieve sturing aan medewerkers en chauffeurs over de uitvoering van de te verrichten werkzaamheden;
 • ontvangen en ondernemen van actie bij verstoringen in het inzamelproces en de onderhoudsplanning van materieel;
 • schakelen met de verkoop voor implementatie van nieuwe klanten, specifieke services en aanpassing van klantafspraken;
 • verbeteren van de huidige processen en ondersteunen bij de implementatie van projecten. 

Wij vragen

 • HBO werk en denkniveau;
 • 1 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • ervaring met het plannen en het rechtstreeks aansturen van chauffeurs is een pré;
 • kennis van software, MS Office (Outlook, Word, Excel) en geautomatiseerde systemen;
 • goede communicatieve vaardigheden en het kunnen sparren op verschillende niveaus binnen de organisatie. 

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Beroepsgoederenvervoer). Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf dat in beweging is. REMONDIS biedt volop kansen en mogelijkheden.

Het bedrijf 
REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Bij REMONDIS kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 26 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend. Vanuit de vestiging Ede worden de afvalstromen papier, karton en plastic verwerkt.

Interesse of meer informatie
Tijdens kantooruren kun je contact opnemen met Joris Kolkman op telefoonnummer 06-12 24 36 63. Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG