Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Junior Project engineer

De rioleringsmarkt blijft in beweging. Bewegen betekent ontwikkelen, innoveren, investeren en het benutten van kansen. Wij zoeken een project engineer voor onze vestiging in Lichtenvoorde die ons kan helpen te groeien in deze dynamische markt.

Je kunt van ons verwachten:
Een afwisselende functie binnen een professioneel team waarbij je mede verantwoordelijk bent voor de engineering van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Het is aan jou om adviezen, offertes, onderhoudsprognoses, inschrijvingen, aanbevelingen en klantcontracten op te stellen, ze uit te werken en te bewaken.

Wij vragen:
Een flexibele, nuchtere, enthousiaste en innovatieve instelling. Je bent in het bezit van een MBO/HBO diploma, bij voorkeur op elektrotechnisch gebied. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en commerciële vaardigheden en een gezonde dosis pioniersmentaliteit. Je bent creatief in het aandragen van oplossingen en weet dit om te zetten in een concreet uitvoeringsconcept.

Wij bieden:
Een uitdagende functie in een enthousiast team bij een groeiende onderneming.
De CAO Beroepsgoederenvervoer is van toepassing, het salaris is marktconform en afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Over ons:
REMONDIS Dusseldorp Rioolservice behoort tot de REMONDIS-Groep, wereldwijd één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, service en water. Innovatieve diensten en producten voor een schoon milieu en een leefbare toekomst staan centraal in onze ondernemersfilosofie. REMONDIS Dusseldorp Rioolservice is een solide bedrijf met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van gemalen, vrijvervalstelsels en drukrioolnetwerken. Wij bieden gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven een zeer compleet dienstenpakket verdeeld over de clusters: Nieuwbouw & Renovatie, Service & Onderhoud en Reiniging & Inspectie. Maar ook voor advieswerkzaamheden is men bij ons aan het juiste adres.

Interesse:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Meijer op telefoonnummer 0544 – 39 55 55.

Bij interesse verzoeken wij je je motivatiebrief en CV te sturen via het online sollicitatieformulier.


REMONDIS Nederland


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2017 REMONDIS SE & Co. KG

12 / 21