Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Machinist rioolcombi

Je kunt van ons verwachten:
een functie binnen een professioneel team waarbij je voornaamste taken bestaan uit het machinaal reinigen van riool- en leidingstelsels met behulp van een zuig-/spuitwagen. Je bent verantwoordelijk voor het juiste gebruik van het motorisch en opbouwgedeelte van het reinigingsvoertuig. Je verricht kleine onderhouds- / reparatiewerkzaamheden, alsmede schoonmaakwerkzaamheden aan het voertuig. Je onderhoudt contacten met planning / projectleider en klanten.

Wij vragen:
dat je beschikt over technisch inzicht op LBO+ niveau. Je bent in het bezit van de rijbewijzen B/C (inclusief code 95) en een VCA basisveiligheid certificaat of je bent bereid deze te behalen. Daarnaast heb je minimaal één jaar recente ervaring met het bestuderen van een voertuig waarbij rijbewijs C is vereist. Je bent flexibel en veiligheid staat hoog bij je in het vaandel.  
Aangezien wij 24/7 bereikbaar zijn voor calamiteiten zul je deelnemen aan storingsdiensten en overnachtingen behoren tot de mogelijkheden.

Wij bieden:
Een functie in een enthousiast team bij een groeiende onderneming. De CAO Beroepsgoederenvervoer is van toepassing en het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan Stapelbroek (uitvoerder) op telefoonnummer 0544 – 39 55 55.
Herken je je in het gewenste profiel? Stuur dan je motivatiebrief met CV via het online sollicitatieformulier.


REMONDIS Nederland // Een onderneming van de REMONDIS Groep


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2017 REMONDIS SE & Co. KG

06 / 22