Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Monteur

Bruins & Kwast Biomass Management is producent en leverancier van secundaire (bio)brandstoffen en grondstoffen, afkomstig uit met name groen-, hout- en hoog-calorische reststromen. Bruins & Kwast Biomass Management maakt als zelfstandig onderdeel uit van de REMONDIS-groep in Nederland.

Voor onze vestiging in Goor zijn wij op zoek naar een ervaren monteur (fulltime).

Werkzaamheden
Als monteur verricht je onderhoudswerk welke hoofdzakelijk bestaat uit regulier onderhoud aan shovels, kranen, shredders en stationaire (zeef)installaties. Er wordt gewerkt met specialistische machines in de recycling. Het werken met veilige machines, die technisch optimaal functioneren, staat hoog in het vaandel.

Wij bieden
een afwisselende functie in een fulltime dienstverband binnen een collegiaal team. Je maakt onderdeel uit van een vast team, waarbinnen je volgens een aangegeven planning met een grote mate van zelfstandigheid je werkzaamheden uitvoert. Daarnaast kun je rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden en, minstens zo belangrijk, krijg je genoeg ruimte om je verder te ontwikkelen en eigen initiatieven te ontplooien.

Wij vragen
- dat je kennis en ervaring hebt in laswerkzaamheden, onderhoud aan elektrische en hydraulische installaties, constructiewerkzaamheden en draaiwerk.
- dat je bereid bent, indien nodig, in de avond en/of weekend werkzaamheden uit te voeren. Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Zijn wij op zoek naar jou?
Neem dan contact op met Dinant Redeker, 06-51 10 80 13 of stuur voor 30 april je motivatie en CV naar info@bruinsenkwast.nl

 


REMONDIS Nederland


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG

03 / 19