Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Planner - Ede

Kun jij snel schakelen, coördineren en in contact staan met verschillende afdelingen tegelijkertijd? Weet jij de meest efficiënte routes en de meeste effectieve planning te maken voor onze chauffeurs? Dan is de rol van planner wat voor jou. 

Voor REMONDIS vestiging Ede, zijn wij op zoek naar een gedreven planner. In deze functie ben je operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van chauffeurs. Je draagt zorg voor een optimale inzet van dit team en het beschikbare materieel. Verder ben je de verbindende schakel tussen onze klanten, chauffeurs en onze interne organisatie. Een drukke, zelfstandige baan waarbij je samen met collega’s de dagelijkse werkzaamheden optimaal organiseert en de werkzaamheden moeiteloos van elkaar kunt overnemen. 

De functie
Als planner ben je verantwoordelijk voor het maken, wijzigen en tussentijds bijsturen van de logistieke planning van ons wagenpark. Hierbij hou je rekening met; afspraken met klanten, kosten en andere externe factoren. Verder ben je verantwoordelijk voor het:

 • in ontvangst nemen van opdrachten en deze verwerken / uitvoeren;
 • inventariseren van de beschikbaarheid van mensen, materieel en tijd voor de uitvoering van werkzaamheden;
 • opstellen van  een doelmatige en efficiënte planning, rekening houdend met de wet- en regelgeving van overheid en bedrijf en waakt over kwaliteit, ARBO en milieu;
 • geven van positieve sturing aan chauffeurs over de uitvoering van de te verrichten werkzaamheden;
 • ontvangen en ondernemen van actie bij verstoringen in inzamelprocessen, onderhoudsplanning van materieel en afwezigheidmeldingen van mensen en afspraken met aanbieders van afval;
 • schakel met de verkoop voor implementatie van nieuwe klanten, specifieke services en aanpassing van klantafspraken;
 • verbeteren van de huidige processen en ondersteunen bij de implementatie van projecten.

Wij vragen

 • MBO diploma Logistiek of aanverwante richtingen;
 • 1 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • ervaring met het plannen en het rechtstreeks aansturen van chauffeurs;
 • kennis van planning software, MS Office (Outlook, Word, Excel) en geautomatiseerde systemen;
 • goede communicatieve vaardigheden en het kunnen sparren op verschillende niveaus binnen de organisatie.

Wij bieden
Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Beroepsgoederenvervoer). Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf dat in beweging is. REMONDIS biedt volop kansen en mogelijkheden.

Het bedrijf
REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei. Bij REMONDIS kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 25 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

Interesse
Bij interesse verzoeken wij je je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG