Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Planner Gevaarlijk Afval

Voor REMONDIS Dusseldorp Gevaarlijk Afval B.V., vestiging Lichtenvoorde, zijn wij op zoek naar een gedreven planner. Een operationeel leidinggevende voor onze medewerkers op de voertuigen en een expert op logistiek gebied.

De voornaamste taken:
Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van een team van chauffeurs in al haar facetten, dat actief is op verschillende afvalinzamelvoertuigen. Je draagt zorg voor een optimale inzet van dit team en het beschikbare materieel. Voor REMONDIS ben je de verbindende schakel tussen onze klanten, chauffeurs en onze interne organisatie. Een drukke, zelfstandige baan waarbij je samen met collega planner de dagelijkse werkzaamheden optimaal organiseert en de werkzaamheden moeiteloos van elkaar kunt overnemen.

Wij vragen:
Een vriendelijke en klantgerichte instelling. Je bent in het bezit van een MBO/HBO diploma, bij voorkeur op logistiek gebied en bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring. Een ADR certificaat is een pre.
Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en weet beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op kennis en overtuigingskracht, ook onder tijdsdruk. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en hebt de nodige affiniteit met ICT. Je bent woonachtig in de omgeving van Lichtenvoorde.

Wij bieden:
Een uitdagende functie in een enthousiast team bij een groeiende onderneming. De CAO Beroepsgoederenvervoer is van toepassing, het salaris is marktconform en afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Interesse of meer informatie?
Meer informatie kun je tijdens kantooruren verkrijgen bij Teunis Weijdijk (directeur) op telefoonnummer 0544 - 395555. Bij interesse verzoeken wij je je motivatiebrief en CV te sturen via het online sollicitatieformulier

REMONDIS Nederland


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG

04 / 24