Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Planner

Voor REMONDIS Dusseldorp te Weurt zijn wij op zoek naar een gedreven planner. Een operationeel leidinggevende voor onze medewerkers op de voertuigen alsmede weekbrug/overslaglocatie en een expert op logistiek gebied.

De voornaamste taken:
Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van een team van chauffeur/beladers in al haar facetten, dat actief is op verschillende afvalinzamelvoertuigen in de regio. Je draagt zorg voor een optimale inzet van dit team en het beschikbare materieel. Voor REMONDIS Dusseldorp ben je de verbindende schakel tussen onze klanten, chauffeur/beladers en onze interne organisatie. Een drukke, zelfstandige baan waarbij je samen met collega planners de dagelijkse werkzaamheden optimaal organiseert en de werkzaamheden moeiteloos van elkaar kunt overnemen. 

Wij vragen:
een klantgerichte instelling. De omgang met mensen gaat je gemakkelijk af. Je weet beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op kennis en overtuigingskracht, ook onder tijdsdruk. 
Voor het optimaal vervullen van deze functie beschik je over een MBO+/HBO werk- en denkniveau, een logistieke opleidingsachtergrond en enkele jaren relevante werkervaring. Je beschikt over een goed analytisch vermogen, hebt de nodige affiniteit met softwarepaketten. Je bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen.

Wij bieden:
een uitdagende functie in een jong en enthousiast team bij een groeiende onderneming. De CAO Beroepsgoederenvervoer is van toepassing en het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse:
Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.remondisnederland.nl/overons.
Ook kun je contact opnemen met Johan van Kesteren op telefoonnummer 024-2725255.
Bij interesse verzoeken wij je je motivatiebrief en CV te sturen via het online sollicitatieformulier.


REMONDIS Nederland // Een onderneming van de REMONDIS Groep


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2017 REMONDIS SE & Co. KG

03 / 20