Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Projectleider Realisatie - Uitgeest

Als Projectleider bij REMONDIS in Uitgeest ben je dagelijks bezig met watermanagement vraagstukken. Samen met je team ontwerp, ontwikkel en onderhoudt je pompinstallaties en besturingskasten om het juiste rendement uit het project te halen.

De functie
Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Hierbij zorg je voor de juiste begeleiding van de werknemers die direct bij de projecten betrokken zijn en hou je rekening met regelgeving met betrekking tot kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Als partner van waterschappen, gemeenten, grond- weg- en waterbouw en industriële klanten zorg je voor maatwerkoplossingen, goede projectbegeleiding en onderhoud. Het uiteindelijke doel is een tevreden klant en positief financieel resultaat. Overige taken zijn het:

 • maken van de projectplanning rondom inzet van personeel en materieel;
 • bewaken van de voortgang en controleren van de werkplanning;
 • maken van (na) calculaties en aanpassen;beheren van relaties met opdrachtgevers en het eerste aanspraak punt voor derden;
 • binnenhalen van uitbreidingsopdrachten en hier zelfstandig een offerte op uitbrengen.

Jouw profiel
Wij zoeken een techneut met een flexibele, nuchtere, enthousiaste en innovatieve instelling. Je bent een prettige collega die zowel zelfstandig als in een team uitstekend kan functioneren. Het is daarbij belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met je natuurlijke overwicht in staat  bent om mensen te motiveren. Naast technische en projectleidende vaardigheden bezit je ook over commercieel inzicht om projecten en meerwerk op de juiste manier in de markt te zetten. Verder ben je in het bezit van:

 • HBO diploma - Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Tech. Bedrijfskunde of aanverwante richting;
 • minimaal twee jaar leidinggevende ervaringen binnen een vergelijkbare rol;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord als geschrift; Duits en Engels is een pre;
 • kennis van software pakketten zoals; Ms Office, Exact is een pre;
 • VCA-VOL en een rijbewijs B;
 • competenties als; klantgericht, prioriteiten stellen, plannen en organiseren, gestructureerd en aanpassingvermogen.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Rioolservice West B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Metalektro CAO en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Bedrijfsomschrijving
Watermanagement is ons expertisegebied. REMONDIS Rioolservice West B.V. ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt pompinstallaties en besturingspanelen. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van gemalen, vrijvervalstelsels en drukrioolnetwerken bieden wij gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven een zeer compleet dienstenpakket. Wij behoren tot de REMONDIS-Groep, wereldwijd één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, service en water. Innovatieve diensten en producten voor een schoon milieu en een leefbare toekomst staan centraal in onze ondernemersfilosofie. 

Interesse of meer informatie?
Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.remondisnederland.nl/uitgeest  Ook kun je contact opnemen met Henk-Jelle Blinkhof op telefoonnummer 0251-295742. Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG