Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Sales Engineer Binnendienst - Eindhoven

Door de groei van de organisatie en ter versterking van onze afdeling verkoop, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Engineer. Een commercieel en gedreven persoon die zich richt op het coördineren van verkooptrajecten.

De functie
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het coördineren van de orders. Hiervoor heb je contact met veelal internationale klanten en leveranciers. Je bent betrokken bij trajecten van de offerte fase tot en met het voorbereiden van de werkzaamheden in onze eigen werkplaats en/of offshore. Samen met het team bouw je aan het verkooptraject om hiermee nieuwe opdrachtgevers binnen te halen en de groeiambitie te realiseren. Je ondersteunt de Sales Manager en je zorgt ervoor dat orders naar tevredenheid van de klant worden afgewikkeld. Door jouw inzet zorg je ervoor dat er een onderscheidende en waardevolle klantrelatie wordt opgebouwd en uitgebouwd. Verder ben je verantwoordelijk voor het:

 • borgen van de afspraken met klanten en leveranciers;
 • coördineren van de planning en het voorraad beheer; 
 • bewaken van de klanttevredenheid;

Jouw profiel
Wij zoeken een commercieel persoon met een enthousiaste en innovatieve instelling. Je bent een goede luisteraar en oprecht geïnteresseerd in de klant zodat je er alles aan doet om de behoefte van de klant in te vullen.  Verder ben je een prettige collega die zowel zelfstandig als in een team kan werken. Je bent proactief en hebt een assertieve werkhouding.  Naast dat je bereid bent om trainingen en cursussen te volgen voor je eigen ontwikkeling, herken jij je in de volgende punten:

 • HBO diploma met een commercieel/technische achtergrond;
 • affiniteit met pomptechniek en de watermanagement branche;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Duits is een pre;

Wij bieden
Pleuger Water Solutions bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Bedrijfsomschrijving
Pleuger Water Solutions draait om pompen. We zijn vanuit Eindhoven al meer dan 50 jaar actief in verschillende sectoren, zoals de offshore industrie, de drinkwatermarkt, bodemenergiesystemen en bij gemeentes en waterschappen. Wij leveren, installeren en repareren pompen en toebehoren. Pleuger Water Solutions is onderdeel van REMONDIS Nederland. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Om een goed beeld te krijgen van de projecten die we realiseren, kun je onze website bezoeken: www.pleuger.nl

Interesse of meer informatie?
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie? Bel dan met de heer Raymond Debrauwer bereikbaar via het telefoonnummer 040 251 6874. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG