Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Servicemonteur

REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. houdt zich bezig met engineering, installatie, renovatie en het onderhoud van mechanische rioleringssystemen waaronder drukrioleringsgemalen, transportgemalen, bergbezinkvoorzieningen, telemetrie systemen en aanverwante technische installaties.
Kwaliteit, betrouwbaarheid, service & gemak is waar wij voor staan. Dat is wat onze klanten vragen.

Voor de vestiging in Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een fulltime servicemonteur.

De functie
Als servicemonteur ben je werkzaam binnen de afdeling Nieuwbouw & Renovatie van pompsystemen. Je bent verantwoordelijk voor o.a. het zelfstandig uitvoeren van aanpassingen aan nieuwe en oude rioolpompgemalen, het aanpassen en uitbreiden van besturingsinstallaties voorzien van PLC’s en andere aanverwante installaties binnen de riooltechniek. Ook het oplossen van alle voorkomende storingen behoort tot je taken. Je bent veelal zelfstandig werkzaam in de buitenlucht binnen een gedreven en flexibel team bestaande uit meerdere service monteurs. De sfeer binnen het team is open en transparant met ruimte voor persoonlijke aandacht, ambitie en groei. Je krijgt een service bus tot je beschikking en bent het visitekaartje, de ambassadeur, van ons bedrijf.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een informele organisatie, met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform en gebaseerd op kennis en ervaring. REMONDIS Dusseldorp Rioolservice leeft de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer na.

Wij vragen
dat je beschikt over kennis en/of opleiding op MBO 3 niveau op het gebied van elektro- en regeltechniek en een geldig VCA certificaat. Bij voorkeur heb je affiniteit met werktuigbouwkunde. Je beschikt over de rijbewijzen B/BE en rijbewijs C is een pré. Je kunt een installatie doorgronden aan de hand van een korte instructie en een elektrotechnische tekening. Je bent creatief in het vinden van technische oplossingen en adviseert klanten als het gaat om het aanpassen en installeren van elektrotechnische installaties

Interesse:
Heb je vragen over deze vacature, kun je contact opnemen met Evert de Roos (vestigingsleider) op telefoonnummer 06-20193012 of stuur je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl

 


REMONDIS Nederland


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG

19 / 24