Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Service/onderhoudsmonteur

FMH Pompservice B.V. is gespecialiseerd in service - montage - onderhoud - renovatie - modificatie - nieuwbouw van rioolgemalen, met als opdrachtgevers gemeenten en waterschappen. De hoofdvestiging van FMH is Holten met werkplaatsen door het gehele land.

Voor de vestiging in Holten zijn wij op zoek naar een fulltime servicemonteur.

De functie
Als service/onderhoudsmonteur draag je zorg voor het preventief- en correctief onderhoud aan pompinstallaties. Naast het onderhoudswerk is het rapporteren een essentieel onderdeel van het onderhoudswerk, het opstellen van een rapportage vormt immers het fundament voor het advies richting onze opdrachtgevers. Je bent veelal zelfstandig werkzaam in de buitenlucht binnen een gedreven en flexibel team bestaande uit meerdere servicemonteurs. De sfeer binnen het team is open en transparant met ruimte voor persoonlijke aandacht, ambitie en groei.

Wij bieden
een uitdagende functie binnen een informele organisatie, met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform en gebaseerd op kennis en ervaring. FMH Pompservice B.V. leeft de CAO Metaal en Techniek na.

Wij vragen
dat je beschikt over kennis en/of opleiding op MBO 3 niveau op het gebied van elektro- en regeltechniek en een geldig VCA certificaat. Bij voorkeur heb je affiniteit met werktuigbouwkunde. Je beschikt over de rijbewijzen B/BE en rijbewijs C is een pré.

Interesse:
Heb je vragen over deze vacature, kun je contact opnemen met Dennis Meijer (directeur) op telefoonnummer 06-53 24 68 81 of via het online sollicitatieformulier.

Indien je niet voldoet aan de gestelde criteria zijn wij genoodzaakt een afwijzing te sturen en heeft reageren derhalve geen zin.


REMONDIS Nederland


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2017 REMONDIS SE & Co. KG

16 / 21