Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Service/onderhoudsmonteur

REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. houdt zich bezig met engineering, installatie, renovatie en het onderhoud van mechanische rioleringssystemen waaronder drukrioleringsgemalen, transportgemalen, bergbezinkvoorzieningen, telemetrie systemen en aanverwante technische installaties.
Kwaliteit, betrouwbaarheid, service & gemak is waar wij voor staan. Dat is wat onze klanten vragen.

Voor de vestiging in Leek zijn wij op zoek naar een ervaren service/ onderhoudsmonteur.

De functie
Als service/onderhoudsmonteur draag je zorg voor het preventief- en correctief onderhoud aan pompinstallaties. Naast het onderhoudswerk is het rapporteren een essentieel onderdeel van het onderhoudswerk, het opstellen een rapportage vormt immers het fundament voor het advies richting onze opdrachtgevers. Je bent veelal zelfstandig werkzaam in de buitenlucht binnen een gedreven en flexibele team bestaande uit meerdere servicemonteurs. De sfeer binnen het team is open en transparant met ruimte voor persoonlijke aandacht, ambitie en groei.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een informele organisatie, met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform en gebaseerd op kennis en ervaring. REMONDIS Dusseldorp Rioolservice leeft de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer na.

Wij vragen
dat je beschikt over kennis en/of opleiding op MBO 3 niveau op het gebied van elektro- en regeltechniek en een geldig VCA certificaat.. Bij voorkeur heb je affiniteit met werktuigbouwkunde. Je beschikt over de rijbewijzen B/BE.

Interesse:
Meer informatie m.b.t. de standplaats Leek, kun je tijdens kantooruren verkrijgen bij Hendrik-Jan van der Woude (vestigingsleider) op telefoonnummer 06-12 20 44 63. Bij interesse verzoeken wij je je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl

 


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG

12 / 22