Button für Menü
REMONDIS Nederland

Actueel

 • Naamswijzigingen voor REMONDIS Rioolservice en Bruins & Kwast

  Met ingang van 1 januari 2021 wordt REMONDIS Rioolservice – REMONDIS Smart Infra en wijzigt de naam Bruins & Kwast in RETERRA. Lees meer 


  Update 26 maart 2020: Extra update Rioolservice Corona

  Onlangs zijn er door de Nederlandse regering maatregelen aangekondigd om de verspreiding van COVID-19 (Coronavirus) te beperken. Ook voor REMONDIS is de veiligheid en gezondheid van haar klanten, leveranciers en medewerkers de hoogste prioriteit. Lees meer 


  Maandrecord RHP-compost verkocht aan bouwmarkten en tuincentra

  Doordat de Nederlandse bevolking door het coronavirus meer thuis is dan normaal, wordt er volop gewerkt in de tuin. Bij de landelijke bouwmarkten en tuincentra is het daardoor erg druk. Bij Bruins & Kwast heeft dit tot een grote vraag naar compost geleid. Lees meer   


  REMONDIS koopt milieubedrijven Baetsen

  REMONDIS Nederland B.V. heeft de milieubedrijven Baetsen Containers, Baetsen Recycling en Baetsen Bouwstoffen & Sloopwerken overgenomen. Baetsen is een familiebedrijf dat zich met name richt op afvalinzameling en recycling, transport, kraanverhuur en grond- en sloopwerken. De Baetsen – groep is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onderneming van formaat met vestigingen in Veldhoven, Son en Echt. Kernwaarden die Baetsen beschrijven zijn betrokken, betrouwbaar, deskundig, duurzaam en gedreven. Lees meer


  Handen ineen voor circulair ondernemen

  Een gemeenschappelijke boodschap vanuit de industrie omtrent duurzaam en circulair ondernemen. BASF, Bosch, BMW en REMONDIS Nederland starten met een initiatief om duurzame en circulaire innovatie verder te stimuleren. Dit langs de gehele productieketen: van materiaalontwikkeling tot aan recycling. Lees meer


  Overname Van der Arend Installaties door REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V.

  REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. heeft op 25 juli jl. branchegenoot Van der Arend Installaties B.V. uit Naaldwijk overgenomen. Van der Arend Installaties B.V. is toonaangevend als leverancier en installateur van gemalen, stuwen en telemetrie-oplossingen in de watersector. Lees meer.


  Bruins & Kwast neemt de groenrecycling activiteiten Veluwenkamp Zwolle over

  Op 1 juli 2019 heeft Bruins & Kwast Biomass Management de groenrecycling activiteiten van Veluwenkamp aan de Zuthemerweg in Zwolle overgenomen. Veluwenkamp is een infra- en cultuurtechnisch bedrijf, waarbij men voor de inzameling en verwerking van groenafval een eigen verwerkingslocatie heeft aan de Zuthemerweg in Zwolle. Lees meer


  REMONDIS verbindt zich aan het Manifest Versnelling Circulaire Economie

  Afgelopen donderdag 28 maart jl. overhandigden VNO-NCW en KIEMT het manifest ‘Versnelling Circulaire Economie’ aan de heer Berends, Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland. In dit manifest worden een aantal aanbevelingen gedaan om de transitie naar een circulaire economie te versnellen. Lees meer


  REMONDIS ondertekent Plastic Pact

  Afgelopen donderdag heeft REMONDIS Nederland het Plastic Pact ondertekend. Het pact dat door meer dan 90 andere bedrijven is ondertekend, is tijdens de nationale CE Conferentie in Den Haag overhandigd aan Staatsecretaris Stientje van Velthoven. Lees meer


  REMONDIS Nederland neemt de afvalactiviteiten van Rutgers Milieu in Doetinchem over

  REMONDIS heeft, met terugwerkende kracht per 1 december, de afvalinzameling en verwerking van branchegenoot Rutgers Milieu B.V. uit Doetinchem overgenomen. Rutgers Milieu is ontstaan vanuit de gedachte dat afval zowel efficiënt als duurzaam te recyclen is. In nauwe samenwerking met haar klanten implementeert Rutgers innovatieve concepten die hieraan een bijdrage leveren. Lees meer


  Veel meer dan downcycling

  REMONDIS is de grootste Duitse onderneming voor recycling en watermanagement en speelt een leidende rol op de wereldmarkt. Met de overname van Duales System Deutschland (DSD), ook bekend als “Grüner Punkt”, heeft de dochteronderneming van de Rethmann Gruppe haar positie op de markt verder kunnen uitbreiden maarde groeiplannen zijn er niet alleen voor Duitsland, ook voor Nederland.
  Lees meer


  Aanpassing afvalstoffenbelasting 2019

  Om de klimaatdoelstellingen van 2030 te behalen, werd tijdens de presentatie van het Belastingplan op Prinsjesdag een verhoging van de belasting op brandbaar en stortbaar afval voor volgend jaar aangekondigd. Deze maatregel kan effect hebben op uw tarief en daarom informeren wij u hierover. Het kabinet wil dat Nederland meer grondstoffen gaat hergebruiken. En minder afval gaat verbranden. Daarom gaan de tarieven voor de afvalstoffenbelasting omhoog. Het kabinet heeft de volgende wijziging opgenomen in het Belastingplan 2019 voor het storten en verbranden van afvalstoffen in Nederland: het tarief gaat omhoog van € 13,21 naar € 32,12 per 1.000 kg brandbaar of stortbaar afval en is dus nu al van invloed op uw tarief.
  Lees meer


  REMONDIS voor de derde maal supersponsor Bloemencorso Lichtenvoorde

  • Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft REMONDIS zich als supersponsor verbonden aan het Lichtenvoordse Bloemencorso. Vorige week ondertekenden Dr. Andreas Krawczik (directeur REMONDIS Nederland) en Herman ter Haar (voorzitter Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde) het nieuwe sponsorcontract.
   Lees verder


  Gerard Kuipers in BVOR-bestuur

  Gerard Kuipers (57) is met instemming van de Algemene Ledenvergadering benoemd tot nieuw bestuurslid van de BVOR. Hij is directeur van Bruins en Kwast Biomass Management in Goor sinds het bedrijf in 2017 is overgenomen door Remondis.
  Lees verder


  REMONDIS Nederland neemt Milieuservice Hoeksche Waard in Strijen over.

  REMONDIS heeft, met terugwerkende kracht per 1 januari 2018, branchegenoot Milieuservice Hoeksche Waard B.V. (MHW) uit Strijen overgenomen. MHW is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de inzameling en bewerking van alle mogelijk afvalstoffen. Hierbij staan passie en persoonlijke aandacht voor de klant voorop. Al sinds 1990 streeft MHW ernaar om afval als basis te laten dienen voor nieuwe eindproducten of als energiebron in te zetten.
  Lees verder


  Brand opslaghal Nijkerk

  In de nacht van vrijdag op zaterdag woedde er brand op onze vestiging in Nijkerk. De opslaghal vatte om nog onbekende reden vlam. De brandweer werkte met man en macht, helaas is de hal totaal verwoest geraakt. Bij dit incident raakte gelukkig niemand gewond.
  Lees meer


  Overname Van der Linden Pomptechniek B.V. door REMONDIS

  REMONDIS heeft branchegenoot Van der Linden Pomptechniek B.V. uit ’s-Hertogenbosch overgenomen. Van der Linden is toonaangevend als leverancier en installateur van pompinstallaties en telemetrie-oplossingen in de watersector. 
  Lees verder


  Huis-aan-huis-inzameling gemeente Waterland

  Na een aanbestedingstraject heeft REMONDIS Nederland B.V. de huis-aan-huis-inzameling gegund gekregen voor de gemeente Waterland. Wij zullen deze dienstverlening met ingang van 1 januari 2018 uitvoeren.
  Lees verder


  Overname Pleuger Techniek B.V. door REMONDIS

  REMONDIS heeft branchegenoot Pleuger Techniek B.V. overgenomen. Raymond Debrauwer, directeur van Pleuger, ziet de overname als een positieve ontwikkeling en blijft zijn werkzaamheden bij Pleuger voortzetten. 
  Lees verder


  REMONDIS neemt Facta Pomp- en Besturingstechniek over

  REMONDIS is aan het groeien en heeft haar rioolactiviteiten verder uitgebreid door de overname van Facta Pomp- en Besturingstechniek uit Uitgeest. Dit onderdeel van Facta heeft 45 medewerkers en een omzet van € 8 mio en is gespecialiseerd in watermanagement.
  Lees meer


  REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. neemt De Nooij Pompinstallaties B.V. over.

  REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. heeft De Nooij Pompinstallaties B.V. overgenomen. De Nooij Pompinstallaties richt zich op het efficiënt transporteren en behandelen van schoon water en afvalwater. De pompinstallateur is leverancier voor (semi-)overheidsinstanties en richt zich verder op recreatiebedrijven en de industrie.
  Lees meer


  REMONDIS Nederland mede-ondertekenaar van grondstoffenakkoord

  In de keten spelen wij al jaren een vooraanstaande rol op het gebied wat nu circulaire economie wordt genoemd. De urgentie van het voorkomen van grondstoffenschaarste en het geschikt maken van gebruikte grondstoffen voor hergebruik staat bij REMONDIS hoog op de agenda en heeft bijzondere aandacht binnen alle geledingen van ons bedrijf in Nederland alsook onze bedrijven wereldwijd. Eén van de voorbeelden hiervan is onze koffiecapsule recycling in Lichtenvoorde.
  Lees meer


  REMONDIS Grobben neemt nieuw voertuig in gebruik

  Afgelopen dinsdag heeft Remondis Grobben in Almelo een nieuw voertuig in REMONDIS huisstijl in ontvangst genomen. 
  Lees meer 


  Overname Bruins & Kwast Biomass Management door REMONDIS Nederland BV

  Op 6 maart 2017 hebben REMONDIS Nederland BV en Bruins & Kwast Exploitatie BV overeenstemming bereikt over de verkoop van Groen Recycling Twente BV in Goor en RRT Betuwse Groen Recycling BV in Geldermalsen alsmede het bedrijfsterrein in Goor. De overgenomen activiteiten behelzen de inzameling en verwerking van groenafval, sloop en resthout, verwerking van RKG slib en een milieupark in Goor. 
  Lees meer


  Infra Relatiedagen in Hardenberg

  Tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg op 7, 8 en 9 februari jl. werd de stand van REMONDIS Dusseldorp Rioolservice en FMH Pompservice druk bezocht. We kijken terug op drie mooie dagen waarop we veel klanten hebben mogen verwelkomen met een heerlijk kopje verse koffie.
  Bekijk foto's


  Nieuwe wagens voor REMONDIS

  GeesinkNorba heeft voor Remondis Nederland drie nieuwe GPM IV achterladers mogen verzorgen. Deze GPM IV achterlader is voorzien van een 23 kuubs laadbak en een allround GEC belading waarmee diverse containers geledigd worden. De wagen wordt ingezet voor het inzamelen van bedrijfsafval in de regio Ermelo. Voor het chassis heeft Remondis gekozen voor een DAF CF FAN. 30 januari 201
  Bekijk foto's


  Nieuw voertuig in ontvangst genomen

  Lichtenvoorde - Afgelopen donderdag heeft regio Lichtenvoorde een nieuw voertuig in REMONDIS huisstijl in ontvangst genomen. Het gaat om een DAF 330 PK, Euro 6 voertuig met een Geesinknorba GPM IV achterlader opbouw. 21 december 2016
  Bekijk foto's 


  Overname FMH Pompservice door REMONDIS Dusseldorp Rioolservice

  LICHTENVOORDE - REMONDIS Dusseldorp Rioolservice heeft FMH Pompservice overgenomen. FMH Pompservice B.V. is een specialist in service, montage, onderhoud, renovatie, modificatie en nieuwbouw van rioolgemalen en pompinstallaties in Holten. Eigenaren Fons en Nicole Morsink, die geen opvolger hadden, zijn blij met de overname: Lees meer


  Juridisch fusie met REMONDIS Dusseldorp B.V.

  Dusseldorp Inzameling en Recycling B.V. wordt REMONDIS Dusseldorp B.V.  
  Vanaf november 2015 maakt het bedrijf deel uit van REMONDIS Nederland B.V. Met ingang van 1 januari jl. is ook de naam REMONDIS in de bedrijfsnaam geïntegreerd en heet het REMONDIS Dusseldorp. Lees meer


  Een nieuwe naam voor vertrouwde kwaliteit

  REMONDIS Dusseldorp - Afgelopen weken werden de eerste witgespoten trucks aan ons afgeleverd. Dusseldorp heet vanaf nu REMONDIS Dusseldorp. Als onderdeel van REMONDIS Nederland leveren we u de beste kwaliteit en service in inzameling, recycling en rioolservice. Precies zoals u gewend bent! En de nieuwe kleur is wit! Lees meer

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG