Button für Menü
REMONDIS Nederland

Huis-aan-huis-inzameling gemeente Waterland

Na een aanbestedingstraject heeft REMONDIS Nederland B.V. de huis-aan-huis-inzameling gegund gekregen voor de gemeente Waterland. Wij zullen deze dienstverlening met ingang van 1 januari 2018 uitvoeren.

De gemeente Waterland telt ruim 17.000 inwoners en bestaat uit de kernen Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken, Monnickendam, Overleek, Purmer, Uitdam, Watergang en Zuiderwoude. Het karakter van Waterland wordt gekenmerkt door een combinatie van authentieke kernen met hoogwaardige cultuurhistorische achtergrond, afgewisseld met een groen en open landschap met een bijzonder veenweidegebied. De ligging van Waterland nabij Amsterdam en achter de Noordzeekust is economisch, recreatief en toeristisch aantrekkelijk.

De opdracht zal uitgevoerd worden met twee achterladers, een haak/ kraanvoertuig, een satellietvoertuig (kleine achterlader) en een team van 6 tot 8 medewerkers.

Inwoners kunnen terecht op www.remondisnederland.nl/waterland voor praktische informatie over de inzameling en grofvuilmeldingen. 


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG