Button für Menü
REMONDIS Nederland

Huis-aan-huis-inzameling gemeente Waterland

Na een aanbestedingstraject heeft REMONDIS Nederland B.V. de huis-aan-huis-inzameling gegund gekregen voor de gemeente Waterland. Wij zullen deze dienstverlening met ingang van 1 januari 2018 uitvoeren.

De gemeente Waterland telt ruim 17.000 inwoners en bestaat uit de kernen Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken, Monnickendam, Overleek, Purmer, Uitdam, Watergang en Zuiderwoude. Het karakter van Waterland wordt gekenmerkt door een combinatie van authentieke kernen met hoogwaardige cultuurhistorische achtergrond, afgewisseld met een groen en open landschap met een bijzonder veenweidegebied. De ligging van Waterland nabij Amsterdam en achter de Noordzeekust is economisch, recreatief en toeristisch aantrekkelijk.

De opdracht zal uitgevoerd worden met twee achterladers, een haak/ kraanvoertuig, een satellietvoertuig (kleine achterlader) en een team van 6 tot 8 medewerkers.

Inwoners kunnen terecht op www.remondisnederland.nl/waterland voor praktische informatie over de inzameling en grofvuilmeldingen. 


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG