Button für Menü
REMONDIS Nederland

Overname Pleuger Techniek B.V. door REMONDIS

REMONDIS heeft branchegenoot Pleuger Techniek B.V. overgenomen. Raymond Debrauwer, directeur van Pleuger, ziet de overname als een positieve ontwikkeling en blijft zijn werkzaamheden bij Pleuger voortzetten. 

Pleuger Techniek, opgericht in 1962, is een specialist in totaaloplossingen voor het beheersen en zuiveren van communaal en industrieel water. Pleuger levert al 50 jaar pompen en watermakers aan de overheid, industrie en offshore. Daarnaast installeert, repareert en onderhoudt Pleuger de pompen en watermakers voor haar klanten. De pompen worden ook toegepast voor duurzame verwarming door middel van geothermie en warmte-koudeopslag. Naast veel kennis en ervaring beschikt de organisatie over een goed geoutilleerde 24/7 service- en storingsdienst.

Raymond Debrauwer, directeur van Pleuger, ziet de overname als een positieve ontwikkeling. “REMONDIS is in technisch en commercieel opzicht de beste partner. De verkoop biedt voor beide bedrijven, maar zeker ook voor de betrokken medewerkers, continuïteit en stabiliteit. Binnen Pleuger zullen wij ons verder blijven focussen op onze core-business, waarbij we nu gebruik kunnen maken van de brede expertise van de REMONDIS Groep.

Dr. Andreas Krawczik, directeur van REMONDIS: “Met de overname van Pleuger hebben wij een bewuste keuze gemaakt om onze bedrijfsactiviteiten richting het zuiden van Nederland uit te breiden. Wij zijn blij dat wij voor veel gemeenten, waterschappen en aannemers service- en onderhoudswerkzaamheden mogen uitvoeren en zullen dat in de toekomst ook zeker blijven doen. Onze bedrijven hebben veel raakvlakken, met name op het gebied van klantgerichtheid en de hoge kwaliteitseisen die wij stellen. Ik ben ervan overtuigd dat het samenvoegen van onze innovatieve diensten, goede service en hoogwaardige producten bij zullen dragen aan een schoner milieu en een leefbare toekomst.”

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. REMONDIS is 100% dochter van de RETHMANN Groep. Het familiebedrijf is in Nederland actief onder de namen REMONDIS, Rhenus en Saria. Ondanks het feit dat REMONDIS in meer dan 35 landen actief is, heeft REMONDIS een grote regionale betrokkenheid. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei.

Lichtenvoorde, 18 december 2017


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG