Button für Menü
REMONDIS Nederland

Overname Van der Linden Pomptechniek B.V

REMONDIS heeft branchegenoot Van der Linden Pomptechniek B.V. uit ’s-Hertogenbosch overgenomen. Van der Linden is toonaangevend als leverancier en installateur van pompinstallaties en telemetrie-oplossingen in de watersector. Ook verzorgt Van der Linden maatwerk voor het beheersen, transporteren en zuiveren van rioolwater en investeert daarbij in duurzame en milieuvriendelijke werkprocessen.

Van der Linden Pomptechniek heeft sinds haar oprichting in 1982, bewezen een solide en betrouwbare partij op het gebied van watermanagement te zijn. Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, biedt Van der Linden Pomptechniek de opdrachtgever een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen, in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers, staat hiervoor garant.

Jos van der Linden, directeur en eigenaar van Van der Linden Pomptechniek geeft aan: “De overgang van de activiteiten naar REMONDIS is een volgende stap in het groeiproces Van der Linden Pomptechniek. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Van der Linden Pomptechniek met REMONDIS als nieuwe eigenaar, een succesvolle toekomst in het groeiproces tegemoet gaat.”    

Dr. Andreas Krawczik, directeur van REMONDIS Nederland: “Met de overname door REMONDIS zet Van der Linden de goede traditie van een solide familiebedrijf voort en biedt zowel het bedrijfsleven  als overheden concurrerende aanbiedingen. Wij zijn zeer verheugd dat we nu ook in Noord-Brabant onze specialistische activiteiten op het gebied van pompinstallaties en telemetrieoplossingen aan kunnen bieden. Onze locaties in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch bieden daarvoor de ideale mogelijkheden.”

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. REMONDIS is 100% dochter van de RETHMANN Groep. Het familiebedrijf is in Nederland actief onder de namen REMONDIS, Rhenus en Saria. Ondanks het feit dat REMONDIS in meer dan 35 landen actief is, heeft REMONDIS een grote regionale betrokkenheid. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei.

Lichtenvoorde, 12 januari 2018


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG