Button für Menü
REMONDIS Nederland

REMONDIS Nederland verbindt zich aan het Manifest Versnelling Circulaire Economie

 • 'Donderdag 28 maart jl. overhandigden VNO-NCW en KIEMT het manifest ‘Versnelling Circulaire Economie’ aan de heer Berends, Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland. In dit manifest worden een aantal aanbevelingen gedaan om de transitie naar een circulaire economie te versnellen.

  “De sleutel tot succes is samenwerking”, aldus Jan Kempers regiodirecteur REMONDIS Nederland. “Door samenwerking en kennisoverdracht dragen wij proactief bij aan de transitie naar een circulaire economie. We denken hierbij graag mee en verwelkomen collega-ondernemers die met ons in gesprek willen gaan om concrete stappen te zetten. Juist door deze samenwerking van meerdere schakels in de keten kunnen we onze kennis en expertise bundelen en dit biedt mogelijkheden. Transparantie en de bereidheid om open te staan voor nieuwe ideeën is hierin cruciaal, om tot innovatieve oplossingen te komen. Samen DRAN, zoals we dat hier in de regio zeggen!”

  REMONDIS-duurzaamheid.nl
  Hoe belangrijk de bewustwording over duurzaamheid voor ons is, is te zien aan het gegeven dat wij een eigen website aan het thema wijden. Hier presenteren wij wat ons differentieert op het gebied van duurzaamheid en wat wij op internationaal niveau doen om thema's als recycling, milieubescherming en behoud van hulpbronnen in de samenleving te bevorderen. 
   
  Nadere informatie:
  Jan Kempers - REMONDIS Nederland, Regiodirecteur - 0900 0955
  Suzanne Lichtenberg – REMONDIS Nederland, Marketing - 0900 0955 

  Origineel persbericht VNO-NCW:
  https://www.vno-ncwmidden.nl/gelderse-bedrijven-en-organisaties-pleiten-voor-versnelling-circulaire-economie/

   


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG