Button für Menü
REMONDIS Nederland

REMONDIS voor de derde maal supersponsor
Bloemencorso Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE – Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft REMONDIS zich als supersponsor verbonden aan het Lichtenvoordse Bloemencorso. Vorige week ondertekenden Dr. Andreas Krawczik (directeur REMONDIS Nederland) en Herman ter Haar (voorzitter Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde) het nieuwe sponsorcontract. 

REMONDIS Nederland maakt onderdeel uit van de REMONDIS Groep. Zij zijn marktleider in Duitsland en hebben wereldwijd meer dan 500 vestingen en deelnemingen in 34 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië. REMONDIS houdt zich bezig met afvalinzameling, recycling en rioolservice. Duurzaamheid en innovatie zijn daarbij sleutelwoorden. 

Dr. Andreas Krawczik: "De enorme lokale betrokkenheid en het geweldige teamwork bij de bouw van de corsowagens komen sterk naar voren . Waarden die wij zelf ook actief uitdragen aan de medewerkers binnen onze eigen organisatie. Wij zijn een familiebedrijf en voelen ons verbonden met de regio. Door de sponsoring van het Bloemencorso dragen wij deze betrokkenheid graag uit. Ik kijk er naar uit ook dit jaar weer de prachtige dahliawagens te bewonderen. Ik wil alle bezoekers veel plezier en gezelligheid wensen tijdens dit kleurrijke evenement en de kermis.”

Voorzitter Herman ter Haar is erg blij met de gesloten overeenkomst. "We zijn verheugd dat REMONDIS zich opnieuw aan als supersponsor aan ons corso heeft verbonden. De organisatie van het bloemencorso brengt ieder jaar weer de nodige kosten met zich mee. Zonder sponsoren kan een evenement als het corso, dat louter draait op vrijwilligers, niet bestaan. Met behulp van o.a. onze sponsoren zijn wij in staat om ook dit jaar opnieuw een corso van formaat neer te zetten.”

5 september 2018


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG