Button für Menü
REMONDIS Nederland

Recycling

 • Afval is de grondstof van de toekomst. Dat is de overtuiging en werkwijze van REMONDIS Nederland. We zamelen afval in en recyclen afvalstoffen of reststoffen tot nieuwe grondstoffen. Hiervoor beschikken we over processen en uitgebreide installaties en ontwikkelen we continue steeds efficiëntere verwerkingstechnologieën. Samen met u realiseren wij een duurzaam afvalbeheer met maximale veiligheid voor mens en milieu en maximale terugwinning van energie en materialen. Met als gevolg een gunstige uitwerking op de “total cost of ownership” (TCO) van uw afvalbeheer.

Afvalrecycling

Afvalrecycling laat REMONDIS Nederland deels in eigen beheer en deels met en door derden uitvoeren. We verrichten activiteiten in groen-, puin- en grondrecycling. Zo sorteren we bouw- en sloopafval en recyclen we puin naar menggranulaat voor onder meer de wegenbouw. Bij REMONDIS in Lünen vinden talloze stoffen na reiniging en productie hun weg terug naar de keten. Dit industriële recyclingcentrum creëert grondstoffen uit afval, ontwikkelt innovatieve gerecycleerde producten, biedt alternatieve brandstoffen en is betrokken bij de watervoorziening en afvalwaterbehandeling.

 • Reststoffencentra

  Zorgvuldig sorteren van het afval is een essentiële voorwaarde voor goed hergebruik en recycling. Op de reststoffencentra van REMONDIS Nederland kunt u afval komen brengen. Ook komen onze inzamelvoertuigen op deze locaties om afval te lossen. Vanuit de reststoffencentra bewerken we het afval zelf of brengen we het verder naar onze eigen eindverwerkers of richting derden. Bekijk welk reststoffencentrum bij u in de buurt zit.  

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG