Button für Menü
REMONDIS Nederland

Administratief Medewerker (16 uur) - Enkhuizen

REMONDIS in Enkhuizen zoekt een Administratief Medewerker voor ca. 16 uur per week die zich wil storten op het afhandelen van onze administratieve werkzaamheden rondom het wegen van in- en uitgaande afvalstromen, facturatie en klantcontact. 

De functie
Als Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het goed en correct laten verlopen van de administratieve werkzaamheden. Werkzaamheden zijn: ondersteuning bieden bij de weegbrug voor controle op in- en uitgaande afvalstromen, een juiste en volledige facturatie, urenadministratie maar ook algemene administratieve taken. Je pakt proactief taken op en weet met de juiste sensitiviteit ondersteuning te bieden. Kortom je bent betrokken bij veel belanghebbende zaken binnen de organisatie en fungeert als vraagbaak voor klanten en collega’s. Overige taken zijn:

 • administratieve ondersteuning bieden voor de planners;
 • correct verwerken van binnenkomende facturen in het ERP pakket;
 • opmaken en versturen van factuurverzoeken;
 • debiteurenbeheer.

Jouw profiel
Binnen deze functie zijn wij op zoek naar een persoon met een positieve en praktische instelling. Je presteert goed in een hectische omgeving (de afdeling planning) en werkt nauwkeurig. Daarnaast werk je gestructureerd de administratieve taken af en weet hierin de juiste prioriteiten te stellen. Het controleren van je eigen werk is hierbij een natuurlijke reflex. Graag zien we de volgende punten terug in je profiel:

 • afgeronde MBO opleiding: bedrijfsadministratie of aanverwante opleiding;
 • enkele jaren ervaring als administratief medewerker of vergelijkbaar;
 • dienstverlenend, servicegericht en communicatief vaardig;
 • woonachtig in de regio Enkhuizen;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Wij bieden 
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling en afvalinzameling. Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, recycling en rioolservice. Vanuit 26 vestigingen in Nederland werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Maar REMONDIS biedt ook de prettige informele sfeer van een lokaal bedrijf. Wat je verder kunt verwachten is een marktconform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Transport & Logistiek CAO.

Interesse of meer informatie?
Bij vragen of interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG