Button für Menü
REMONDIS Nederland

Assistent controller / Administrateur

Functieprofiel
Wij zijn op zoek naar een Assistent controller / Administrateurvoor onze locatie van Bruins & Kwast in Goor.Je biedt ondersteuning aan de controller bij controles en financiële vraagstukken en je denkt kritisch mee over procesverbeteringen. Daarnaast verricht je werkzaamheden binnen de algehele financiële administratie. Denk hierbij aan alle uitvoerende werkzaamheden die behoren tot:

 • de dagelijkse financiële administratie;
 • beheer van debiteuren en crediteuren;
 • het voorbereiden van de betalingen;
 • de maand- en jaarafsluiting;
 • de diverse (management) rapportages;
 • het verzorgen van voorkomende (fiscale) aangiftes, zoals btw en CBS.

Wij vragen
Je hebt bij voorkeur enige affiniteit met recycling van reststromen. Daarnaast heb je een flexibele, nuchtere en enthousiaste instelling. Verder ben je in het bezit van:

 • HBO werk- en denkniveau, afgeronde HBO bedrijfsadministratie/economie; 
 • analytisch sterk en nauwkeurig;
 • stressbestendig, zelfstandig en proactief;
 • een goede kennis van Microsoft Office.

Wij bieden
Een afwisselende functie in een fulltime dienstverband binnen een collegiaal team. Daarnaast kun je rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden en, minstens zo belangrijk, krijg je genoeg ruimte om je verder te ontwikkelen. 

Bedrijfsomschrijving
Bruins & Kwast Biomass Management (onderdeel van de REMONDIS) is een producent en leverancier van secundaire (bio)brandstoffen en grondstoffen, afkomstig uit met name groen-, hout- en hoogcalorische reststromen. Zowel de brandstoffen als de grondstoffen vinden duurzame en professionele toepassingen in de Benelux en Duitsland. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, recycling en afvalwaterbehandeling. Vanuit 26 vestigingen in Nederland werken momenteel ruim 1.000 medewerkers.

Interesse of meer informatie?
Meer informatie kun je contact opnemen met Dietrik Wennemers, op telefoonnummer 06-57 56 93 85 (Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld). Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG