Button für Menü
REMONDIS Nederland BV

Bedrijfsjurist - Lichtenvoorde

Wil je betrokken zijn bij de business en op juridisch vlak impact hebben binnen de wereld van recycling en waste management? Dan werken wij als REMONDIS graag met je samen om onze groei ambitie te realiseren. 

Functieprofiel 
REMONDIS is voor het Nederlandse hoofdkantoor in Lichtenvoorde op zoek naar een Bedrijfsjurist. In deze nieuwe functie word je het aanspreekpunt met betrekking tot bedrijfsjuridische vraagstukken. Je adviseert de directie en het management over juridische kwesties en probeert voor hen naar een oplossing te zoeken bij ingewikkelde juridische situaties. Ook ben je de contactpersoon voor externe partijen met betrekking tot juridische aangelegenheden. Naast de bedrijfsjuridische activiteiten draag je zorg voor het borgen en standaardiseren van documentatie, systemen en processen binnen de onderneming. Daarnaast ben je verantwoordelijke voor het:

 • opstellen en beoordelen van allerlei overeenkomsten, bijvoorbeeld inkoopcontracten, verkoopcontracten, researchcontracten, licentieovereenkomsten, service level agreements en distributiecontracten en bedrijfsovernames (LOI, SPA);
 • doorontwikkelen van professioneel contractmanagement in de organisatie;
 • opstellen van beleidsstukken, standaardovereenkomsten en uitzetten van brede juridische beleidskaders binnen de organisatie;
 • signaleren en implementeren van relevante ontwikkelingen in wet- en regelgeving en jurisprudentie;
 • adviseren van de organisatie over de impact van ontwikkelingen in wet- en regelgeving en jurisprudentie op de bedrijfsvoering.

Wij vragen
Een persoon die anderen in beweging brengt, die eigenaarschap toont in het werk en de samenwerking zoekt met collega’s en andere afdelingen. Daarnaast heb je het vermogen om resultaatgericht te werken en risico’s in te schatten binnen een turbulente omgeving. Je hebt een pro-actieve houding, een flexibele instelling en met een goede organisatie sensitiviteit weet je op het goede moment en bij de juiste mensen zaken voor elkaar te krijgen. Als persoon ben je integer, dienstverlenend en niet bang om projecten op te pakken die (voor jou) onbekend terrein zijn. Wat je verder in het huis hebt is:

 • een afgeronde juridische opleiding op WO niveau;
 • bij voorkeur een bedrijfsjuridische specialisatie;
 • minimaal vier jaar ervaring als Bedrijfsjurist/Juridisch Adviseur Bedrijven of vergelijkbaar;
 • goede kennis van het bestuursrecht en omgevingsrecht;
 • ervaring in het opstellen van en onderhandelen over complexe overeenkomsten;
 • een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Je bent verantwoordelijk voor alle juridische zaken binnen REMONDIS in Nederland. Wat je verder kunt verwachten is:

 • een prettige werksfeer in een dynamische en veranderende werkomgeving;
 • marktconform salaris;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
 • diverse mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf. 

Bedrijfsomschrijving
REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei. Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, recycling en afvalwaterbehandeling. Vanuit 26 vestigingen werken momenteel ruim 1.000 medewerkers.

Solliciteren
Je CV en motivatiebrief ontvangen wij graag per mail op solliciteer@remondis.nl. Bel voor vragen met Joris Kolkman, Corporate Recruiter, 06 12 24 36 63

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG