Button für Menü
REMONDIS Nederland

Calculator / Engineer - Lichtenvoorde

Samen met je team ontwerp en ontwikkel je diverse onderdelen voor pompinstallaties en drukrioolnetwerken. De afvalwatersector blijft in beweging. Bewegen betekent ontwikkelen, innoveren, investeren en het benutten van kansen. Als Calculator / Engineer bij REMONDIS in Lichtenvoorde ben je dagelijks bezig met elektrotechnische en werktuigbouwkundig gerelateerde watermanagement vraagstukken.

De functie
Wij bieden een afwisselende baan binnen een professioneel team waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de engineering en kostprijs bepaling van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Het is aan jou om adviezen, calculaties, offertes, onderhoudsprognoses, inschrijvingen, aanbevelingen en klantcontracten op te stellen, ze uit te werken en te bewaken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitwerken en bewaken van technische documenten. Als partner van waterschappen, gemeenten, grond- weg- en waterbouw en industriële klanten zorg je voor maatwerkoplossingen. 

Jouw profiel
Wij zoeken een technische teamplayer met een flexibele, nuchtere, enthousiaste, pragmatische en innovatieve instelling. Je bent analytisch sterk, creatief in het aandragen van oplossingen en weet dit om te zetten in een concreet uitvoeringsconcept. Je weet hoofdzaken goed te onderscheiden van de bijzaken, bent resultaatgericht en geniet een proactieve instelling. Daarnaast ben je een prettige collega die zowel zelfstandig als in een team uitstekend kan functioneren. Verder ben je in het bezit van:

 • MBO / HBO diploma Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of aanverwante richting;
 • goede communicatieve en commerciële vaardigheden en een gezonde dosis pioniersmentaliteit;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • kennis van softwarepakketten zoals; MS Office, ERP en CAD. 

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Rioolservice bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf.

Bedrijfsomschrijving
REMONDIS Rioolservice is een solide bedrijf met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van gemalen, vrijvervalstelsels en drukrioolnetwerken. Wij bieden gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven een zeer compleet dienstenpakket verdeeld over de clusters: Nieuwbouw & Renovatie, Service & Onderhoud en Reiniging & Inspectie. Maar ook voor advieswerkzaamheden is men bij ons aan het juiste adres.

Interesse of meer informatie?
Meer informatie kun je contact opnemen met Joris Kolkman op telefoonnummer 0612243663. Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG