Button für Menü
REMONDIS Nederland

Chauffeur / Machinist reinigingswagen - Lichtenvoorde

De functie
REMONDIS Rioolservice in Lichtenvoorde is op zoek naar een Chauffeur/machinist voor onze reinigingswagen. Je werkt binnen een professioneel, informeel team waarbij je voornaamste taken bestaan uit het machinaal reinigen van riool- en leidingstelsels bij waterzuiveringen, waterschappen, gemeenten en het bedrijfsleven. Ook verricht je kleine reparatiewerkzaamheden op locatie en aan het voertuig. Je bent de ambassadeur van ons bedrijf en je verricht voor de klant belangrijk werk aangezien je betrokken bent bij het voorkomen van overstromingen, schade en wateroverlast. 

Jouw profiel
Wij zoeken een praktische techneut die het interessant vindt om naast het besturen van onze reinigingsvrachtwagen ook machines te bedienen en te onderhouden. Onze voorkeur gaat uit naar een persoon die ervaring heeft opgedaan in de agrarisch sector (of aanverwante sectoren). Je hebt technisch inzicht op LBO+ niveau en bent in het bezit van een rijbewijs B/C (inclusief code 95) en een VCA basisveiligheid. Recente ervaring met het besturen van een voertuig waarbij rijbewijs C is een pré. Verder ben je flexibel, hebt veiligheid hoog in het vaandel staan en heb je enige kennis rondom het gebruik van computers. Binnen deze functie is een vier daagse werkweek bespreekbaar en aangezien wij 24/7 bereikbaar zijn voor calamiteiten zul je deelnemen aan storingsdiensten.

Wij bieden
Een leuke, zelfstandige functie in een enthousiast team bij een groeiende organisatie. De CAO Beroepsgoederenvervoer is van toepassing, het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Over ons
Ons bedrijf is een solide onderneming met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van riool- en pompsystemen. Wij hebben een platte organisatie met korte lijnen en een informele sfeer waarbinnen onze medewerkers zich prettig voelen. Naast een prettige en veilige werkomgeving binnen een gezond bedrijf bieden wij onze medewerkers voldoende ontplooiingsmogelijkheden. De afdeling Reiniging & Inspectie werkt onder andere voor gemeentelijke organisaties, horeca en andersoortige bedrijven.

Interesse of meer informatie?
Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.remondisnederland.nl. Ook kun je contact opnemen met Stefan Stapelbroek op telefoonnummer 0544 – 39 55 55. Bij interesse verzoeken wij je je motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG