Button für Menü
REMONDIS Nederland

Chauffeur Parttime - Weurt

Wil jij op zaterdagen en in de avond regionaal rijden om papier om te halen? Als parttime Chauffeur bij REMONDIS in Weurt ben je de gebruiker van onze moderne kraakpers vrachtwagens. 

Als Parttime Chauffeur bij REMONDIS ben je de trotse gebruiker van onze moderne kraakpers vrachtwagens. In overleg met de planning wordt de meest efficiënte route bepaald. Hierbij wordt er rekening gehouden met je voorkeur, maar beroepen we je ook op je flexibiliteit. 

Jouw profiel
Wij zoeken een chauffeur die één a twee avonden per week beschikbaar is voor papierritten van 18:00 tot 22:00 uur en bereid is om op zaterdagen incidenteel in te vallen. Je hebt een flexibele, nuchtere en enthousiaste instelling, bent goed in je vak en zorgt goed voor het materieel. Daarnaast ben je een prettige collega die zelfstandig kan functioneren. Verder ben je in het bezit van:

 • minimaal in het bezit van een geldig rijbewijs C en de code 95;
 • een geldige chauffeurspas;
 • een hoge mate van betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en een klantvriendelijke instelling;

Ons aanbod
Wij bieden een baan in een dynamische en toekomstgerichte werkomgeving. REMONDIS heeft een prettige werksfeer en we zorgen voor goed professioneel materieel. Daarnaast kun je het volgende verwachten:

 • brutosalaris tussen de €2.110,82 en €2.670,89 (excl. overuren); 
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform beroepsgoederenvervoer CAO;
 • een goede pensioenregeling en een collectiviteitkorting bij ziektekostenverzekering.
 • persoonlijke keuzebudget volgens de CAO.        

Bedrijfsomschrijving
REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. In Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling en recycling. Vanuit 25 vestigingen in Nederland werken momenteel ruim 1.000 medewerkers.

Interesse of meer informatie?
Meer informatie kun je tijdens kantooruren verkrijgen bij Johan van Kesteren (vestigingsleider), op telefoonnummer 024 37 25 255. Bij interesse verzoeken wij je je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG