Button für Menü
REMONDIS Nederland

Functieprofiel
Wij zijn op zoek naar een chauffeur/machinist voor onze locatie in Almelo en/of Enschede. Je maakt onderdeel uit van een vast team, waarbinnen je volgens een aangegeven planning met een grote mate van zelfstandigheid je werkzaamheden uitvoert. Je werkzaamheden omvatten het interne transport van voertuigen, onderdelen en reststromen, je bedient voor het laden en lossen van diverse producten een shovel of mobiele kraan met sorteergrijper. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van betreffende machines.

Wij vragen
Je hebt bij voorkeur enige affiniteit met recycling van reststromen en daarnaast ben je een enthousiast persoon die graag in teamverband wil en kan werken. Je bent in het bezit van rijbewijs CE en code 95.
Verder vragen wij iemand met een flexibele instelling die nauwkeurig, beheerst en zelfstandig kan werken. Enige jaren ervaring als machinist is een pré.

Wij bieden 
Wij bieden een baan in een dynamische en toekomstgerichte werkomgeving. REMONDIS heeft een prettige werksfeer en we zorgen voor goed professioneel materieel. Je krijgt een marktconform salaris en alle overuren worden uitbetaald. Daarnaast kun je het volgende verwachten:brutosalaris tussen de €2.110,82 en €2.670,89 (excl. overuren);

 • 27,5 vakantie- / ATV dagen en de vaste feestdagen ben je vrij;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform beroepsgoederenvervoer CAO;
 • een goede  pensioenregeling en een collectiviteitkorting bij ziektekostenverzekering.
 • persoonlijke keuzebudget volgens CAO.   

Bedrijfsomschrijving 
REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. In Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling en recycling. Vanuit 25 vestigingen in Nederland werken momenteel ruim 1.000 medewerkers.

Interesse of meer informatie:
Bij vragen of interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG