Button für Menü
REMONDIS Nederland

Chauffeur/machinist reinigingswagen

Je kunt van ons verwachten:
een chauffeursfunctie binnen een professioneel, informeel team waarbij je voornaamste taken bestaan uit het machinaal reinigen van riool- en leidingstelsels bij zuiveringen, waterschappen, gemeenten en het bedrijfsleven. Ook verricht je kleine reparatiewerkzaamheden op locatie en aan jouw voertuig en ben je ambassadeur van ons bedrijf. Aangezien wij 24/7 bereikbaar zijn voor calamiteiten zul je deelnemen aan storingsdiensten.

Wij vragen:
dat je beschikt over technisch inzicht op LBO+ niveau. Je bent in het bezit van de rijbewijzen B/C (inclusief code 95) en een VCA basisveiligheid certificaat of je bent bereid deze te behalen. Daarnaast heb je minimaal één jaar recente ervaring met het besturen van een voertuig waarbij rijbewijs C is vereist. Je bent flexibel en veiligheid staat hoog bij je in het vaandel.  

Wij bieden:
Een leuke, zelfstandige functie in een enthousiast team bij een groeiende organisatie met veel ontplooiingsmogelijkheden. De CAO Metalektro is van toepassing, het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Over ons:
Ons bedrijf is een solide onderneming met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van riool- en pompsystemen. Wij hebben een platte organisatie met korte lijnen en een informele sfeer waarbinnen onze medewerkers zich prettig voelen. Naast een prettige en veilige werkomgeving binnen een gezond bedrijf bieden wij onze medewerkers voldoende ontplooiingsmogelijkheden. De afdeling Reiniging & Inspectie werkt onder andere voor gemeentelijke organisaties, horeca en andersoortige bedrijven. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor calamiteiten.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corstiaan Baars (vestigingsleider) op telefoonnummer 0544 – 39 55 55.
Bij interesse verzoeken wij je je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl

 


REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.

  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG