Button für Menü
REMONDIS Nederland

Elektromonteur Binnendienst - Uitgeest

Ben jij bekend met elektrotechniek, besturingskasten, paneelbouw en meet- & regeltechniek? REMONDIS in Uitgeest is op zoek naar een Elektrotechnisch Monteur Paneelbouw die vanuit de werkplaats onze pompinstallaties installeert, repareert en onderhoudt. 

De functie
Als Elektrotechnisch Monteur ben je vanuit de binnendienst dagelijks bezig met de nieuwbouw en het onderhoudt van onze eigen ontwikkelde besturingskasten. Het is een technisch uitdagende en zelfstandige functie binnen de afdeling Besturingstechniek. Je streeft naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en stemt werkzaamheden en eventuele afwijkingen af met collega’s. Naast de eigen taken ben je samen met het team verantwoordelijk voor controle- & testwerkzaamheden, veiligheid en het aandragen van verbeterpunten. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van besturingskasten (nieuwbouw);
 • zelfstandig diagnosticeren en verhelpen van storingen;
 • indelen en afwerken van kasten / panelen en deze vervolgens in bedrijf stellen om ze functioneel te testen;
 • testen en instellen van voorgeprogrammeerde PLC’s;
 • informeren en afstemmen van de voortgang van de werkzaamheden met de opdrachtgever, leidinggevende en/of projectleider.

Jouw profiel
Wij zoeken een praktische elektrotechnicus die affiniteit heeft met meet- & regeltechniek en het lezen van technische tekeningen. Los van zelfstandig kunnen werken ben je flexibel, klantgericht, nuchter, enthousiast en hebt een innovatieve instelling. Verder herken jij je in de volgende punten:

 • MBO diploma - Elektrotechniek of aanverwante studie;
 • minimaal 2 jaar (stage) ervaring in een soortgelijke rol;
 • aanvullende cursussen meet- en regeltechniek is een pré;
 • het kunnen lezen van technische tekeningen;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord als geschrift;

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Rioolservice West B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Metalektro CAO en goed mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met opleidingen en door te groeien binnen het bedrijf. Binnen een hecht team van professionele collega’s krijg je een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. 

Bedrijfsomschrijving
Watermanagement is ons expertisegebied. REMONDIS Rioolservice West B.V. ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt pompinstallaties en besturingspanelen. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van gemalen, vrijvervalstelsels en drukrioolnetwerken bieden wij gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven een zeer compleet dienstenpakket. Wij behoren tot de REMONDIS-Groep, wereldwijd één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, service en water. Innovatieve diensten en producten voor een schoon milieu en een leefbare toekomst staan centraal in onze ondernemersfilosofie. 

Interesse
Meer informatie kun je tijdens kantooruren verkrijgen bij Niels Zuidervaart (coördinator besturingstechniek) op telefoonnummer 0251 - 295 730.  Bij interesse verzoeken wij je je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG