Button für Menü
REMONDIS Nederland

Functioneel Applicatiebeheerder - Lichtenvoorde

Wil jij als procesautomatiseerder betrokken zijn bij de business en impact hebben binnen de wereld van recycling en waste management? Dan werken wij als REMONDIS Nederland graag met je samen om onze duurzame groeiambitie te realiseren.

Functieprofiel
REMONDIS is in Lichtenvoorde op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder. Binnen deze rol fungeer je als een communicatieschakel tussen de afdeling ICT, de operationele afdelingen en het management van de Nederlandse REMONDIS-vestigingen die zich bezighouden met afvalwatermanagement. Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke implementatie én de organisatie van onze ERP-pakketten in Nederland. Tijdens deze implementatie ben je bezig met het:

 • onderzoeken van de bestaande operationele structuur binnen de organisatie en het in kaart brengen van interne wensen;
 • controleren of geautomatiseerde overdracht van data mogelijk is en het voorbereiden van de dataconversie op locatie (waaronder het bepalen van bedrijfsspecifieke data);
 • maken van een algemene planning en een implementatie tijdschema en zorgen voor de naleving hiervan;
 • opzetten van een opleidingsplan voor medewerker die met het ERP-pakket gaan werken;
 • in samenwerking met ICT de hardware vereisten in kaart brengen voor de betreffende vestigingen;
 • analyseren van inhoudelijke bijzonderheden die in de standaard software nog niet zijn gebouwd.

Na de voltooiing van de implementatie bied je ondersteuning aan de medewerkers, ben je aanspreekpunt voor de key-users en geef je training aan nieuwe collega’s. Ook blijf je verantwoordelijke voor het opstellen van rapportages rondom planning & verkoop voor directie en vestigingsleiders, ben je toezichthouder op de kwaliteit van de data en ga je verder met het verbeteren van de management rapportages.

Wij vragen
Een enthousiast persoon die anderen in beweging brengt, die eigenaarschap toont in het werk en de samenwerking zoekt. Je hebt het vermogen om resultaatgericht te werken en risico’s in te schatten binnen een turbulente omgeving. Je hebt een proactieve houding, een flexibele instelling en met een goede organisatie sensitiviteit weet je op het goede moment en bij de juiste mensen zaken voor elkaar te krijgen. Als persoon ben je communicatief vaardig, overtuigend en niet bang om projecten op te pakken die (voor jou) misschien onbekend terrein zijn. Wat je verder in het huis hebt is:

 • een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfskunde, automatisering, ICT of aanverwante richtingen;
 • bij voorkeur kennis van- en ervaring met operationele (ICT) systemen in de projectorganisaties;
 • kennis van procesautomatisering en het kunnen doorgronden van bedrijfsprocessen;   
 • kennis van ERP Pakketten met als voorkeur MS Navision (4PS);
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pré;
 • in bezig van een rijbewijs B.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer in een dynamische en veranderende werkomgeving, een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf.

Bedrijfsomschrijving
REMONDIS is actief binnen meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei. Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, recycling en afvalwaterbehandeling. Vanuit 26 vestigingen in Nederland werken momenteel ruim 1.000 medewerkers elke dag om aan een duurzame toekomst te bouwen.

Interesse of meer informatie?     
Bij vragen of interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG