Button für Menü
REMONDIS Nederland

HR Business Partner - Lichtenvoorde

Door de sterke groei in zowel bedrijfsgrootte als complexiteit van het werk zijn wij voor ons hoofdkantoor in Lichtenvoorde op zoek naar een HR Business Partner voor 32 uur tot 40 uur per week. Binnen deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor alle HRM-taken binnen één van onze bedrijfsonderdelen.

De functie
Als HR Business Partner maak je deel uit van een gedreven team van in totaal zes personen. Zij zijn verantwoordelijk voor alle HR-werkzaamheden voor circa 1.000 medewerkers, verdeeld over 26 vestigingen in het land. Wij zijn zeer actief bij het verder automatiseren van onze digital HR software. Dit betekent een functie die in het begin ook operationele werkzaamheden met zich meebrengt, maar wel de vaardigheden vraagt om HR naar een hoger plan te tillen.

Je hebt in deze rol direct contact met zowel directie als lijnmanagement en adviseert en faciliteert bij de uitvoering en het toepassing van het HR-beleid. Door de continu veranderende omgeving is geen dag hetzelfde! Om deze kar te kunnen trekken zoeken wij een zelfverzekerde Business Partner met kennis van arbeidsrecht en ervaring binnen een commerciële en operationele omgeving.

Wij vragen
Naast een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Human Resource Management, Bedrijfskunde, Arbeidsrecht of vergelijkbare studie heb je minimaal 5 jaar ervaring binnen een grotere organisatie in het bedrijfsleven. Je bent een stevige en prettige gesprekspartner voor alle lagen van de organisatie en beschikt verder over:

 • actuele kennis van de HR thema’s (ervaring met de CAO Metalektro is een pré);
 • ICT vaardigheden zoals MS office en HRM software (AFAS);
 • organisatorische vaardigheden om zowel de grote lijnen als de details niet uit het oog te verliezen;
 • de juiste overtuigingskracht om in staat te zijn veranderingen te begeleiden en af te ronden;
 • competenties zoals; open houding, enthousiaste uitstraling, integere persoonlijkheid en het kunnen creëren van draagvlak;
 • een goede dosis humor.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Samen met het HR Team ben je verantwoordelijk voor het invulling geven aan goed werkgeverschap binnen een continu veranderende omgeving. Wat je verder kunt verwachten is:

 • een prettige werksfeer in een dynamische werkomgeving;
 • marktconform salaris;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
 • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Organisatie en de HR afdeling
REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, recycling en rioolservice. De centrale HR-afdeling is gesitueerd in het hoofdkantoor van REMONDIS Nederland te Lichtenvoorde en ondersteunt alle Nederlandse bedrijfsonderdelen. De afdeling houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, HR-instrumenten, begeleiden van verander- en harmonisatietrajecten maar ook Recruitment, HR-administratie (employee benefits en payroll) en Arbeidsrecht.

Interesse of meer informatie
Bij vragen of interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG