Button für Menü
REMONDIS Nederland

Kwaliteit-, Milieu en Veiligheidsmedewerker - Lichtenvoorde

Ben jij een gedreven en zelfstandig persoon met ervaring binnen kwaliteit, milieu en veiligheid? En wil jij deze expertise inzetten in de wereld van recycling en waste management?

De functie
Ons hoofdkantoor in Lichtenvoorde is op zoek naar een enthousiaste collage die zich bezig gaat houden met het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening met behulp van ons gecertificeerde managementsysteem (ISO en VCA) voor REMONDIS in Nederland. Je komt te werken binnen een afdeling waarin je ondersteuning zult bieden bij kwaliteitscontrole en -rapportages De afdeling heeft een centrale ondersteunende rol voor ca. dertig operationele vestigingen. 

Binnen deze functie heb je de mogelijkheid om door te groeien als adviseur op het gebied van milieuvergunningen (zoals bijvoorbeeld omgevingsvergunningen), zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van controles en binnen het team mee denken over ontwikkelingen rondom milieu- en veiligheidsbeleid. 

Wij vragen
Naast ambitie, enthousiasme en een intrinsieke drive voor veiligheid en milieu heb je een afgeronde MBO-opleiding richting Milieu of aanverwante richting. Je hebt kennis van de wet- en regelgeving omtrent de milieu thema’s en herkent je in de volgende punten:

 • zelfstandig en zelfredzaam kunnen werken;
 • praktisch, ondernemend en het kunnen denken in oplossingen;
 • analytisch vermogen;
 • kennis van managementsystemen (ISO/VCA) in een pré.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer in een dynamische werkomgeving, marktconform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO beroepsgoederenvervoer en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf.

Bedrijfsomschrijving
REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 26 vestigingen in Nederland werken momenteel ca. 1.000 medewerkers.

Interesse of meer informatie?
Meer informatie kun je tijdens kantooruren verkrijgen bij Wichert Droppers (Manager Veiligheid, Milieu en Risicobeheersing) op telefoonnummer 0544 39 56 65. Bij interesse verzoeken wij je je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl

 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG