Button für Menü
REMONDIS Nederland

Machinist / Chauffeur - Ermelo

De functie
REMONDIS in Ermelo is op zoek naar een Machinist / Chauffeur voor onze kolkenzuiger / reinigingswagen. Je werkt binnen een professioneel, informeel team waarbij je voornaamste taken bestaan uit het machinaal reinigen van leidingstelsels bij waterzuiveringen, waterschappen, gemeenten en het bedrijfsleven. Ook verricht je kleine reparatiewerkzaamheden op locatie en aan het voertuig. Je bent de ambassadeur van ons bedrijf en je verricht voor de klant belangrijk werk aangezien je betrokken bent bij het voorkomen van overstromingen, schade en wateroverlast.

Jouw profiel
Wij zoeken een praktische techneut die het interessant vindt om naast het besturen van onze kolkenzuiger / reinigingsvrachtwagen ook machines te bedienen en te onderhouden. Je hebt technisch inzicht op LBO+ niveau en bij voorkeur een rijbewijs C (of recente ervaring met het besturen van een voertuig waarbij het groot rijbewijs nodig is). Verder ben je flexibel, hebt veiligheid hoog in het vaandel staan en heb je enige kennis rondom het gebruik van computers. Binnen deze functie is een vier daagse werkweek bespreekbaar en aangezien wij 24/7 bereikbaar zijn voor calamiteiten zul je deelnemen aan storingsdiensten.

Wij bieden
Een leuke, zelfstandige functie in een enthousiast team bij een groeiende organisatie en de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen. Daarnaast kun je het volgende verwachten

 • brutosalaris tussen de €2.100,- en €2.700,- (excl. overuren en toeslagen); 
 • 27,5 vakantie- / ATV dagen 
 • secundaire arbeidsvoorwaarden 
 • een goede  pensioenregeling en een collectiviteitkorting bij ziektekostenverzekering.   

Over ons
Ons bedrijf is een solide onderneming met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van leiding- en pompsystemen. Wij hebben een platte organisatie met korte lijnen en een informele sfeer waarbinnen onze medewerkers zich prettig voelen. Naast een prettige en veilige werkomgeving binnen een gezond bedrijf bieden wij onze medewerkers voldoende ontplooiingsmogelijkheden. De afdeling Reiniging & Inspectie werkt onder andere voor gemeentelijke organisaties, horeca en andersoortige bedrijven.

Interesse of meer informatie?
Heb je vragen over deze vacature, kun je contact opnemen met Corstiaan Baars (vestigingsleider) op telefoonnummer 06-51 360 342 of stuur je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl

 

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Over REMONDIS Nederland

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  Contact

  REMONDIS Nederland B.V.
  Galileistraat 18
  7131 PE Lichtenvoorde
  Netherlands
  T +31 544 395555
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG