Button für Menü
REMONDIS Nederland

Machinist - Goor

Functieprofiel
Wij zijn op zoek naar een machinist voor onze locatie in Goor. Je maakt onderdeel uit van een vast team, waarbinnen je volgens een aangegeven planning met een grote mate van zelfstandigheid je werkzaamheden uitvoert. Je werkzaamheden omvatten het interne transport van de reststromen van en naar stationaire machines, het bedienen van deze stationaire machines en het laden en lossen van diverse producten met behulp van een shovel of mobiele kraan met sorteergrijper. Je verzorgt zelf het dagelijks onderhoud van betreffende machines.

Wij vragen
Je hebt bij voorkeur enige affiniteit met recycling van reststromen. Daarnaast ben je een enthousiaste collega. Wij denken verder aan iemand met een flexibele instelling die bovendien nauwkeurig, beheerst en zelfstandig kan werken en enige jaren werkervaring als machinist is een pré.

Wij bieden
Een afwisselende functie in een fulltime dienstverband binnen een collegiaal team. Daarnaast kun je rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden en, minstens zo belangrijk, krijg je genoeg ruimte om je verder te ontwikkelen.

Bedrijfsomschrijving
Bruins & Kwast Biomass Management (onderdeel van de REMONDIS) is een producent en leverancier van secundaire (bio)brandstoffen en grondstoffen, afkomstig uit met name groen-, hout- en hoogcalorische reststromen. Zowel de brandstoffen als de grondstoffen vinden duurzame en professionele toepassingen in de Benelux en Duitsland. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, recycling en afvalwaterbehandeling. Vanuit 26 vestigingen in Nederland werken momenteel ruim 1.000 medewerkers.

Interesse of meer informatie?
Meer informatie kun je contact opnemen met Dinant Redeker, op telefoonnummer 06-51 10 80 13 (Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld). Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG