Button für Menü
REMONDIS Nederland

Management Trainee - Ermelo

REMONDIS Nederland is voor haar vestiging in Ermelo op zoek naar een Management Trainee die de rol van Junior Vestigingsleider gaat vervullen. Een commercieel gedreven persoon met leidinggevende ambities die naast de commerciële activiteiten, de dagelijkse aansturing van de vestiging op zich wil nemen. Onder begeleiding van het management, directie en externe specialisten zul je kennis en ervaring op gaan doen in de afvalinzameling en afvalrecycling branche. Vervolgens zul je met jouw opgebouwde visie op de markt een business case maken en de ontwikkelde strategie uit gaan voeren om de vestiging steeds verder te laten groeien.

Verantwoordelijkheden:
Als Management Trainee ben je mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van ca 90 personen voor de regio Ermelo. Daarnaast ben je betrokken bij:

 • aansturen operations, bedrijfsbureau, planning en commercie;
 • opstellen van de vestiging specifieke jaarplannen, strategieën en formuleren KPI’s;
 • commercieel uitbouwen van de bedrijfsactiviteiten; new business en relatiebeheer;
 • verhandelen van diverse logistieke stromen, nationaal en internationaal;
 • toezicht houden op het naleven van wet- en regelgeving en bedrijf specifieke procedures en regelementen.

Wij vragen:
Naast ambitie en enthousiasme heb je een afgeronde Master opleiding richting Economie, (Technische) Bedrijfskunde, Commercie, Business Administration of vergelijkbaar. Je staat aan het begin van je carrière en herkent je in de volgende beschrijving:

 • ervaring met software pakketten zoals MS Office, ERP;
 • taalkundig sterk in het Nederlands. Bekwaam in het Engels en/of Duits is een pré;
 • verder ben je: commercieel, ambitieus, consequent, doortastend, besluitvaardig, analytisch, strategisch, doelgericht, betrokken, hands-on, zelfstandig en teamgericht. 

Wij bieden:

 • een afwisselende, veelzijdige commerciële en organisatorische functie waarin je visie kunt gaan ontwikkelen en je eigen toekomst kunt gaan regisseren;
 • een prettige werksfeer in een dynamische en veranderende werkomgeving;
 • marktconform salaris, aangevuld met een auto, laptop, telefoon enz.;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsomschrijving:
REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 25 vestigingen in Nederland werken momenteel ca. 750 medewerkers. 

Interesse of meer informatie?
Meer informatie kun je tijdens kantooruren verkrijgen bij Joris Kolkman (recruiter), op telefoonnummer 06 1224 3663. Bij interesse verzoeken wij je je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en Cookies


  Carrière

  Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies
  meer


  Vestigingen

  Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving
  meer


  Inloggen

  Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen 
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG